Ja tam byl pred mnoha lety s E28, GO predni napravy. Z neznalosti jsem jel tam , stalo to pres patnact litru. I dneska bych ro poridil za min nez pulku, a jsou takovy neosobni...
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
tak kam to mam teda dat ( mam v hajzlu cepy, stabilizacni tycky, prasatko na bubnu + geometrie, svarit nejakej plech na vejfuku .... rekli si 9000,- s praci ... (
Originál zaslal darmon bohm ma taky dobrou vybavu, a hlavne dobry lidi, navic nema zadnej problem s reklamacema, coz je co rict u neznackovyho servisu.
Tak ted jsem se od nej vratil ... Za chvili mu budu volat kvuli cene ... jeste musim nechat vymenit remen ...
Ale ten typ mi rek ze to budou delat 2 dny (+cepy atd...) ... Tak snad to nebude drazsi jak material .. )
Autohelp - no neznackovej servis to zase neni - delaj auto HASEK.Ja tam davno servisoval Golfa 16V a i kdyz treba s elektrikou si moc rady nevedeli - tak ceny ok a dalo se dohodnout.
Jake bylo meje prekvapeni - kdyz jsem koupil M5 a ten manik ji servisoval u AUTOHELP.Chystam se tam na blbosti (olej,desticky atd..) a uvidim - mam to blizko.
Na me udelal ten typ docela dojem ... Hlavne mi rek ze to bude hotovy jeste ten den vecer - tzn. rek si asi 1500 za praci + par stovek za geometrii ... v utery to tam dam, co mi zbejva
marwal 30k........spatne lozisko v zadnim kole, spatna tryska vstrikovani (uchcavala z ni nafta), kladka na klinaku, uz jenom tohle dela 15k, pak naplne, vycisteni ventilatoru, napln klimy, rucni brzda nebrzdila, predni tlumice, predni desticky............takze nebyt te posr...prevodovky je to ve 100% stavu....