Cus,
Mam el. okna a chtel bych vedet jestli nevite cim by se dalo udelat to, aby se mi zavreli/otevreli az dolu, kdyz zmacknu cudl jen jednou aniz bych ho musel dyl drzet.. Ted ho musim jak debil drzet po celou dobu a to jiste uznate, ze je namahavy :bigok:
Takze, je to nakym odporem nebo jak?
To prave nevim, asi ne, podle me mam naky stary, je to rv. 92/93. Prave me zajima jestli je to jen tlacitkem, nebo nekde nakej odpor nebo neco u motorku...
nenenene, je to krabyčka ke který se připojí to dvoupolohový tlačítko (nejlépe podsvětlený aby bylo ve tmě vidět) a jednotka se postará o zbytek, a to je že buď to okýnko úplně vytáhne, nebo stáhne. Já sem za ní zaplatil 380kč.
Jo jo dik, tak uz jen kde tu krabicku sehnat? Z Vrakace teda nebo new? A co cislo z ETK propadne? (to je asi hodne mala krabicka za 380kc co?) :fuckoff:
Já nevím třeba to bude blbá připomínka, ale u mé E36 93 když držím nebo jednou zmáčknu tak se rozjede a zastaví.. a když vyprodukuju dvojklik jako na kompu ve velmi krátkém čase tak automaticky vyjedou až nahoru a dolů..
Originál zaslal Don T Já nevím třeba to bude blbá připomínka, ale u mé E36 93 když držím nebo jednou zmáčknu tak se rozjede a zastaví.. a když vyprodukuju dvojklik jako na kompu ve velmi krátkém čase tak automaticky vyjedou až nahoru a dolů..
He he, mordoval jsem se s tím podobně, ale neposlouchalo mě to. Dokud jsem nezjistil, že jsou ty tlačítka dvoupolohový, takže když stisknu víc, vyjede to samo až na doraz. Zkus to, tím dvojklikem nejspíš dojde ke stisknutí toho druhýho kontaktu...
Originál zaslal d.aemon He he, mordoval jsem se s tím podobně, ale neposlouchalo mě to. Dokud jsem nezjistil, že jsou ty tlačítka dvoupolohový, takže když stisknu víc, vyjede to samo až na doraz. Zkus to, tím dvojklikem nejspíš dojde ke stisknutí toho druhýho kontaktu...
Originál zaslal d.aemon He he, mordoval jsem se s tím podobně, ale neposlouchalo mě to. Dokud jsem nezjistil, že jsou ty tlačítka dvoupolohový, takže když stisknu víc, vyjede to samo až na doraz. Zkus to, tím dvojklikem nejspíš dojde ke stisknutí toho druhýho kontaktu...
Ty wue nekecals!!! Dik moc uz nebudu jak uchyl dvojklikat:bigok: :bigok: :ucta: :ucta: :ucta:
od doby co sa mi do prepinaca nejakym zazrakom dostal smirnoff ice uz mu nepomaha ani cistenie technickym benzinom ... tiez mi to ale obcas na "dvojklik" otvorilo/zatvorilo uplne ... ale upozornujem ze OBCAS
Originál zaslal milo od doby co sa mi do prepinaca nejakym zazrakom dostal smirnoff ice uz mu nepomaha ani cistenie technickym benzinom ... tiez mi to ale obcas na "dvojklik" otvorilo/zatvorilo uplne ... ale upozornujem ze OBCAS