Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

"vrzání" volantu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
m.deejay
Klubové ID: 1429

#1 Příspěvek od m.deejay »

Když mám nastartováno a stojím bez zařaz. rychl. stupně a přitom točím volantem doleva nebo doprava tak docela dost se ozývá vrzání od volantu. Kámoš se mě při točení volantem díval na spodek a podle něj to jde od serva - tyč, na které je servo a po levé a po pravé straně je těsnící guma nebo co. Nádržka na servo je plná. Nevíte co by to mohlo být ?
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BECHY »

Originál zaslal m.deejay
Když mám nastartováno a stojím bez zařaz. rychl. stupně a přitom točím volantem doleva nebo doprava tak docela dost se ozývá vrzání od volantu. Kámoš se mě při točení volantem díval na spodek a podle něj to jde od serva - tyč, na které je servo a po levé a po pravé straně je těsnící guma nebo co. Nádržka na servo je plná. Nevíte co by to mohlo být ?

Vymen ten remen a trochu vic ho utahni... Tot vse...

To vrzani to dela proto, ze kdyz das na doraz volat, tak se to tam mele a pisti ti ten remen :))

Snad ses ptal na tohle :)))
Petr_1

#3 Příspěvek od Petr_1 »

V nejhorším případě tě opouští čerpadlo na servo. Začalo mi to taky vrzáním, postupně zesilovalo až nakonec se rosypalo uplně. Amáš v pořádku řemen, může bejt vytahanej a prokluzuje.
Don T

#4 Příspěvek od Don T »

Přesně tak.. taky mě to piskalo při starém nedotaženém řemenu.. vyměněno a pohoda. Akorát, že jak se celý okruh víc zatížil.. tím novým řemenem tak začalo něco klapat. Do dneška jsem nezjistil co:cry: Člověk v servise u Bychla mě řekl, že by to mohlo dělat servo...:eek: Mě, ale přijde, že servo by spíš mělo vydávat jiné zvuky než klapání.. nebo se snad mýlím?
Odpovědět