Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
"vrzání" volantu
- m.deejay
- Klubové ID: 1429
Když mám nastartováno a stojím bez zařaz. rychl. stupně a přitom točím volantem doleva nebo doprava tak docela dost se ozývá vrzání od volantu. Kámoš se mě při točení volantem díval na spodek a podle něj to jde od serva - tyč, na které je servo a po levé a po pravé straně je těsnící guma nebo co. Nádržka na servo je plná. Nevíte co by to mohlo být ?
Originál zaslal m.deejay
Když mám nastartováno a stojím bez zařaz. rychl. stupně a přitom točím volantem doleva nebo doprava tak docela dost se ozývá vrzání od volantu. Kámoš se mě při točení volantem díval na spodek a podle něj to jde od serva - tyč, na které je servo a po levé a po pravé straně je těsnící guma nebo co. Nádržka na servo je plná. Nevíte co by to mohlo být ?
Vymen ten remen a trochu vic ho utahni... Tot vse...
To vrzani to dela proto, ze kdyz das na doraz volat, tak se to tam mele a pisti ti ten remen

Snad ses ptal na tohle

Přesně tak.. taky mě to piskalo při starém nedotaženém řemenu.. vyměněno a pohoda. Akorát, že jak se celý okruh víc zatížil.. tím novým řemenem tak začalo něco klapat. Do dneška jsem nezjistil co
Člověk v servise u Bychla mě řekl, že by to mohlo dělat servo...
Mě, ale přijde, že servo by spíš mělo vydávat jiné zvuky než klapání.. nebo se snad mýlím?