Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Chci přidat přední mlhovky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BECHY »

Koupil jsem si místo záslepek přední mlhovky, mam plánek jak zapojit to tlačítko, ale nevim jak mam pridelat ty mlhovky k narazniku. Mam je z vrakace a myslim ze k tomu jeste neco potrebuju, poradite?? :ucta:
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

No jestli sis koupil samotný mlhovky bez těch držáků, tak to je docela blbý. Ty držáky jsem dost špatně sháněl a stály skoro stejně jak ty mlhovky (kolem litru jeden) :(.
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BECHY »

Ja jsem obe mlhovky, spolu s dvoutlacitkem do palubovky koupil za 600,- :))) Ja se po tom ohlidnu. Jak si je zapojil?
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

Já za ně ladil 4.000,- tak nějak i zdržákama, ale asi před 4 rokama.
Mi tam už čučely štekry, tak že jenom montáž, cvak a už se svítilo.
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BECHY »

Tak to se mas... Ja si musim pohrat s elektrikou :)) No uvidim, nejak to dopadne :) Kdyztak je tam nejak nasroubuju, vypada to lip nez zaslepky :)))))))
beemwex
Klubové ID: 771
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal BECHY
Ja jsem obe mlhovky, spolu s dvoutlacitkem do palubovky koupil za 600,- :))) Ja se po tom ohlidnu. Jak si je zapojil?
připoj je přes relé k potkavačkam.jestli chceš aby svítily i při dalkovejch,tak k parkovačkam.
(možna se najde i naka origo kabelaž v autě a jen je tam připneš,ale -to nevim):gobeer:
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od BECHY »

Originál zaslal beemwex
připoj je přes relé k potkavačkam.jestli chceš aby svítily i při dalkovejch,tak k parkovačkam.
(možna se najde i naka origo kabelaž v autě a jen je tam připneš,ale -to nevim):gobeer:

zapojeni mi nakreslil jeden kamos .. :) kabel tam je, ale jen privodovej .... dal si ho musim natahnout sam :)) akorat nevim jestlli ten kabel jde do toho tlacitka uz pres rele nebo ho tam musim teprve dat :)
beemwex
Klubové ID: 771
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal BECHY
zapojeni mi nakreslil jeden kamos .. :) kabel tam je, ale jen privodovej .... dal si ho musim natahnout sam :)) akorat nevim jestlli ten kabel jde do toho tlacitka uz pres rele nebo ho tam musim teprve dat :)
podle miho,když je tam origo kabl k mlhovkam,tak přes rele už jde.jinak dal uz pak nic tahat nemusiš.jen svetla ukostři.(jestli je to origo kabel k mlhovkam)přihod tam žarovku,na ten kabl,a melo by to v relatkach nekde cvakat.:gobeer:
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od BECHY »

To zni dobre ... nejak to vykoumam, hodim echo jak jsem dopad :) dik
Odpovědět