Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Do mokra nechce....pomoc
Ahojky, mam problemek. Kdyz poradne leje a jezdim v tom desti asi tak pul hodiny, tak motor zacne cukat a padaji otacky. Kdyz zastavim tak motor se dusi s tendenci chcipnout. Aby auto zase jelo musim motor asi 10 minut drzet v otackach pres 4500ot/min a auto zase jede. Tento problem je jen kdyz huste prsi, jinak jde v pohode. Mozna se nekam dostava voda. Prosim o radu. Diky.
A jeste neco. Kde a za kolik se dodelavaji el. okna na E36.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
A jeste neco. Kde a za kolik se dodelavaji el. okna na E36.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
-
Baxon
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal lupik
Ahojky, mam problemek. Kdyz poradne leje a jezdim v tom desti asi tak pul hodiny, tak motor zacne cukat a padaji otacky. Kdyz zastavim tak motor se dusi s tendenci chcipnout. Aby auto zase jelo musim motor asi 10 minut drzet v otackach pres 4500ot/min a auto zase jede. Tento problem je jen kdyz huste prsi, jinak jde v pohode. Mozna se nekam dostava voda. Prosim o radu. Diky.
Na mojí bejvalý 535 jsem měl úplně stejnej problém. A ještě mi k tomu přestával ukazovat tachometr. Vše pouze při lijáku nebo když byla v zimě na silnici čvachta.
K cukání: výměna svíček, kabely, fajfky, váha vzduchu (nová - 14.000,-
K tacho: uhnilý kabel v zadu k čidlu na difru - tacho O.K.
Nevím jestli to s tím tacho mělo přímou souvislost - už jsem pak v dešti nejel.
Pokud na to přijdeš, dej vědět. By mě to teda taky zajímalo
Cuz,
pripojuju se k patrani, za deste jsem vybral vetsi louzi a asi tak po pul minute to zaclo presne tohle delat..
Dnes jsem byl v mycce a cca 10m od vyjezdu to samy.
Kouknul jsem na sani a nikde zadna stopa po vode.. ( cekal jsem ze se nejak dostala na vahu..
)
Vystarsenej jsem volal kamaradovi s E36 2.8 a ten me uklidnil, ze jemu se stava to samy kdykoliv to umyje wapkou...Pak to pry nemuze 2h nastartovat.
Mezi tim co jsem s nim mluvil, tak mi to 2x chciplo a cca po 10min. uz to jelo uplne normalne..
Tipoval bych nejaky cidlo.. Ale nevim kde co? Jsem laik kutil..
Prosim o radu co zkouknout...
PS: Na ten konektor kouknu hned co se dostanu pod auto.
pripojuju se k patrani, za deste jsem vybral vetsi louzi a asi tak po pul minute to zaclo presne tohle delat..
Dnes jsem byl v mycce a cca 10m od vyjezdu to samy.
Kouknul jsem na sani a nikde zadna stopa po vode.. ( cekal jsem ze se nejak dostala na vahu..
Vystarsenej jsem volal kamaradovi s E36 2.8 a ten me uklidnil, ze jemu se stava to samy kdykoliv to umyje wapkou...Pak to pry nemuze 2h nastartovat.
Mezi tim co jsem s nim mluvil, tak mi to 2x chciplo a cca po 10min. uz to jelo uplne normalne..
Tipoval bych nejaky cidlo.. Ale nevim kde co? Jsem laik kutil..
Prosim o radu co zkouknout...
PS: Na ten konektor kouknu hned co se dostanu pod auto.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Kouknout i na svíčky, jestli se netopí, nebo jestli pod tim deklem nezkondenzovala, nebo jinak se nevzala voda
Když jsem projel jednou velkou 25cm hlubokou 50metrovou louží, měl jsem obdobný problém, po vysušení OK 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já ho nevytáhnul, ale nejspíš má někdo problém a pokračujepatras píše:a co takhle nerozebirat 4 roky starej prispevek...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!