Nedávno jsem si koupil 318 z německa a je tam palubní počítač pod autorádiem. Na něm se zobrazují akorát teploty a víc nic. Nevím jak to ovládat. Nemáte někdo k tomu manuál, nebo nevíte jak se to ovládá ? Díky :ucta:
Originál zaslal m.deejay [B]Nedávno jsem si koupil 318 z německa a je tam palubní počítač pod autorádiem. Na něm se zobrazují akorát teploty a víc nic. Nevím jak to ovládat. Nemáte někdo k tomu manuál, nebo nevíte jak se to ovládá ? Díky :ucta:
páčka blinkru jde zamáčknout směrem k volantu a přepne se ti to na čas, pr. spotřebu, dojezd.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
já bych řekl, že to budou jen prostě hodiny, s teplotou (°C, °F), datumem a alarmem (jenom to 3x pípne asi 10 vteřin před uplinutím nastaveného času, nasavujou se pouze min. v dané hodině...)
Tu páčku blinkrů jsem nikdy nezkoušel zamčknout k volantu, třeba mám počítač a ani o tom nevím... blb:)
knofliky vlevo znaci:
F / C - prepinani stupnu Celsia nebo Farenhaita
Uhr / Date - prepinani zobrazeni hodin nebo data
Memo - zapnuti/vypnuti oznameni cele hodiny pipnutim
Knofliky vpravo hned pod hodinami/datumem jsou na nastaveni casu data (staci podrzet)
...:slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: :slzy: takoví věci tam nemám--mě spíná klima až když se mi zpotí prdel!!!!:bezzub: :bezzub: :gobeer: