Mám autiko v servisu (zdálo se mi, že to nějak nejde za plynem) a na diagnostice mi řekl, že je v hajzlu Měřič průtoku vzduchu (neboli vzduchová váha (Airflow meter))
Na váze je Bosch 0280202134, ale v ETK mi to nějak nechce to číslo sežrat.
nemá někdo tip, kde váhu sehnat, nebo alespoň číslo do ETK. Dík
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
rv. 1994, asi praskly ty zlatý vlákna (to se mě stalo v toledu ale nová nestála 25k )
Mám známýho, kterej má úplně stejný auto jako já, stejnej rok výroby, stejnej motor (jen jiná barva )
Já tam mám váhu Bosch 0280202134 a on tam má Bosch 02802020204 (což je prej váha z dvoulitru) a funguje mu to normálně. Nemůžu totiž sehnat na vrakáči tu mojí váhu, jen tu co tam má on.
Může to mít vliv? Jakej je v tom rozdíl je to zaměnitelný?
no ja nevim pac v prvnim prispevku to je naky pomateny pac mu rika ze etk zcela opravnene nechce sezrat boshacky cislo v etk se da hledat i jinak nez podle cisel
Originál zaslal darmon no ja nevim pac v prvnim prispevku to je naky pomateny pac mu rika ze etk zcela opravnene nechce sezrat boshacky cislo v etk se da hledat i jinak nez podle cisel
To jo ale ne na ETK co je na BMW webu. Dá se sehnat na CD?
číslo origo do ETK už mám. (Originál váha je bosch a to číslo co jsem napsal, ale nekde tam je jeste jedno cislo BMW, rekli mi ho na servisu BMW)
Díky bpytlíku, už se mi stahuje ETK 02/2003 a TIS 4/2002.
Tak to pak nějak udělám (ale až za 14 dní, protože teď budu na dovolený).
Leda že bys měl novější nebo ještě další CD, nevím kolik jich je celkem.
Originál zaslal stealth A jsme zase u toho, že kdo má zaplaceny příspěvky, měl by mít ETK za hubičku :kising: ....Takže bych taky rád virtuálně rozebíral kárku :kladivko:
přesně taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak