Donesly se mi matný zprávy, že na E 36 jde normálně napasovat kapota z E 46. Máte s tím někdo zkušenosti? Mám jednu doma. Je to už ta nová face-liftovaná. Po předběžným shlídnutí se mi zdá, že to asi nepude.
mno, jde vsechno, je to jen otazka motivace... mel jsem v planu neco podobnyho, neni cas, ale predbezne bude problem s rozmerama, budes muset kus uriznou po stranach a navarit na delku u okna, pokud se dobre pamatuju... je otazkou, jestli to za to stoji...
v poho, zas tak moc me to nezajima, jsou dulezitejsi veci )) az budu resit novy auto, budu o tom premejslet spolu s vyklapecima dverma, 4 koncovkovym vejfalem a pneumatickym podvozkem...
no dobre mas pravdu, ale kdyby si na tom ten hosan dal vic zalezet, tak to melo skoro stejnej efekt, pokud nepocitam, ze ta tvoje fotka ma i jiny svetla, kua bych si radsi koupil E39 nez takhle prekopavat trojku
Originál zaslal Hanz v poho, zas tak moc me to nezajima, jsou dulezitejsi veci )) az budu resit novy auto, budu o tom premejslet spolu s vyklapecima dverma, 4 koncovkovym vejfalem a pneumatickym podvozkem...
tak ty dveře me taky rajcujou!!!!!!!:allright: :allright: :bj: asi to zkusim.
Tak z těch dveří jsem fakt taky hotovej. Akorát jsem to in natura ještě nikdy neviděl jen na obrázku. Chtěl bych to časem taky udělat, až se budu finančně nudit, ale nedokážu si představit jak to udělat, když to nemá rámeček kolem okýnka. To by muselo viset na nějakým megapantu!:D
Originál zaslal Otton Tak z těch dveří jsem fakt taky hotovej. Akorát jsem to in natura ještě nikdy neviděl jen na obrázku. Chtěl bych to časem taky udělat, až se budu finančně nudit, ale nedokážu si představit jak to udělat, když to nemá rámeček kolem okýnka. To by muselo viset na nějakým megapantu!:D
A hlavně to určitě ještě nikdo nemá!:D A do kufru takovou tu nafukovací klouzačku co se používá při nouzovejch přistáních, když ty dveře nefungujou a musej se vykopnout.:bigok: