Originál zaslal darmon [B]jo tahle sracka co pak auto vypada jak v kotelne slzickovy plech a k tomu peugeot 205gti nebo vw golf v cene
Prosimte na takovyhle prispevky nereaguj, vsichni uz vime ze se ti jakekoliv upravene auta nelibi, tak se tu nemusis porad opakovat... Je tu vic lidi, kterym se to libi... Diky
Originál zaslal Lukas H. [B]Prosimte na takovyhle prispevky nereaguj, vsichni uz vime ze se ti jakekoliv upravene auta nelibi, tak se tu nemusis porad opakovat... Je tu vic lidi, kterym se to libi... Diky
neni zac, neverim ze se to muze nekomu libit a imho v zime to je totalne napicu
Originál zaslal Unregistered [B]neni zac, neverim ze se to muze nekomu libit a imho v zime to je totalne napicu
jasně v zimě to klouže, ale co, je to každý věc co se mu líbí a co ne, já je mám a je to v poho, někomu se líbí serie E36 a někomu to nestačí, někdo se spokojí se čtyřhrnkem a někdo můsí mít nutně šestihrnek, asi by byla nuda kdyby bylo všechno stejný, že
jestli my myslet ty a ja jak bratr s bratrem tak mam ho jak dekl ot pruduch do sklepu na padani člověk z chodnika - ot fotr z valcovna zerzavy jak stepni pes ale čisti solu a popel jak moja stara šporak a bude krásný krásný - dyž daš olej s kokosa a hladiš uchem ot zebra dekl lesklne jak kula ot slona - mam jeden a jeden a jeden deklu velky co dva kroky ot bojovnika tam a tam ve sklepu když tata krade jak tukan v noci - dekle velke a dobre tluste jak koža od hrocha - co ty daš za jeden krasny velky dekl rapaty ot slzička