Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Servo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fbee »

Otazka je, jestli tam kde je ted olej, ma tam bejt, nebo ne? Kdyz ne, coz predpokladam, ale pro jistotu se ptam, tak zustava mi jenom vymena serva, nebo da sa jeste vimenit tam neake tesneni? Dik....
Přílohy
servo.jpg
servo.jpg (85.49 KiB) Zobrazeno 4211 x
servo.jpg
servo.jpg (85.49 KiB) Zobrazeno 4211 x
Jakub

#2 Příspěvek od Jakub »

Kolo levy, nebo pravy? Vec oznacena jako servo je urcite servo? Ja bych rek, ze to bude spis hrebenovej prevod od rizeni.
Malinko me servo cinta taky a volej mam na stejnym miste (pokud je to levy kolo), obcas doleju a 45 tkm bez problemu.
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fbee »

no jsem tam zapomnel nakreslit na pravy strane serva hrebenovej prevod, koukame na to z predu auta, ale to je v poho. Servo je servo(pumpa), kolo je levy. Ja to dolejvam tak litr za mesic, coz mi pripada uz moc. Kontroloval jsem hadece, jsou v poradku, akurad ten olej (cerveny, to sami co porad dolejvam) utejka i kdyz auto stoji.
Jakub

#4 Příspěvek od Jakub »

hmm, to je dost, ja dolejvam tak jednou za dva tri mesice tak dve tri deci...........
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Bombarder »

Ja mel jednou zvedle bavko na zvedaku, predni kola byly v luftu a taky z toho zacalo kapat. Po nastartovani v tom nejak vrcelo a po kratke jizde bylo vse ok.
T.o.m.
Klubové ID: 202

#6 Příspěvek od T.o.m. »

Servo dolejvá určitě každej, protože každému teče. NEJlevnější varianta.
Nové Servo mno UUUHHHHHAAAA moc peněz!
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Schejbix »

no tak to pozor, potom co sem tam dal servo z e39 je vse :bigok: a cena 2,5k na vrakarne
a dolejvat litr mesicne je hoooodne, kdyz se tam vejde prave jenom ten jeden litr
T.o.m.
Klubové ID: 202

#8 Příspěvek od T.o.m. »

HA No. 1:)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jeste jsem nikdy nic nedolejval a manzety jsou uplne suchy... mam tam nejakej cernej mazut a slape to ok .-) zatim :-) diferak suchej, motor suchej, jedina skvrna je na prevodovce, ale to je normal... a na tom zazraku pred tim /iS rv.92, cca 300k najeto/ taky bez problemu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fbee »

Schejbix: Ktery je to vrakac? mne ponukli servo E36 za 3a5 tis. dej mi vedet, ja bych to bral za 2,5.

Dolejvam to prubezne kdyz nadrz vyprazdni (1,5-2dcl), citit na volante, vrza..., dolejvam, jedu dal v poho. Spis je neprijemny, ze kde stojim, vsude nechavam za sebe flek:-(
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Schejbix »

je to vrakac na kutnohorsky ve sterboholych, za kolejema jestli si tam byl
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Béďa »

tady v Brne mi ho nabizel za 2k
Don T

#13 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal Hanz
jeste jsem nikdy nic nedolejval a manzety jsou uplne suchy... mam tam nejakej cernej mazut a slape to ok .-) zatim :-) diferak suchej, motor suchej, jedina skvrna je na prevodovce, ale to je normal... a na tom zazraku pred tim /iS rv.92, cca 300k najeto/ taky bez problemu...

Na ja tyk t¨mam motor a celej spodek auta cistej jak slovo Bozi:bigok: Akorat jsem menil servo kapalinu pac ta co jsem tam mel se me nezdala byla cerna a tako vou jsem fakt jeste nevidel.. a taky me tam cosi klapalo tak jsem myslel jestli to treba neni tim. Kapalinu jsem z 2/3 vymeni vic jsem ze serva nevyzdimal a klape porad dal takze bud to bude lozisko na u klinaku na servu, altiku, vodni pumpe nebo klimosce.. zapomel jsem na neco?:bigok: Karka jinak jezdi super a klapani je slyset jen pri odevrene kapote takze to asi prestanu resit a pockam az neco upadne:D :D
Petr_1

#14 Příspěvek od Petr_1 »

Tak mě už upadlo, vodešlo čerpadlo na servo. Už sem to hodil do poptávky a napíšu to i sem. Kdo nějaký má tak dejte vědět.
Odpovědět