Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabezpečení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal

#1 Příspěvek od Michal »

Zdravím Vás, konečně kolegáčkové!!!:D Koupil jsem 318i (- Hanzi, dal jsem na Tvoji radu a nekoupil ten Compact... S těma kolama se proto ještě určitě ozvu - i na toto auto budu na léto potřebovat pořádná litá kola). Auto jsem koupil z Autohausu BMW, ale i přesto mi dali jen jedny klíče... Je tam sice alarm, imobilizer, zámek zpátečky - ale to všechno s klíčema je sranda... Proto mám na Vás velkou prosbu: nechali byste to tak a věřili, že jiné klíče nikdo nemá nebo byste do toho dali něco navíc? Já jsem tam pro začátek nasadil na pedály Bullocka. Fakt si dám poradit, byl bych bez tohoto báwa móóóóc smutnej. Díky za odpověď.
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Schejbix »

jestli ti jde jenom o ty klice, tak ti v bmw cisla tech klicu vymazou z ridici jednotky, ale jestli je to z autohausu tak uz to mozna udelali
az budes na diagnostice tak se zeptej kolik je registrovanejch klicu a uvidis, prip. nech vymazat
jinak je to podle me stejny jako s jinym lepsim autem, nejaky zabezpeceni to ma, ale kdyz budou chtit, tak ti to stejne ukradnou, takze cim vic tim lip, ale zalezi na penezence :-)
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lubosh »

Nejlepsi zabezpeceni je pekne vostrej pitbul v aute, a nemusis to ani zamykat :D
TURBO_KrteK

#4 Příspěvek od TURBO_KrteK »

no znamy dela takovou zajimavou paku na kolo, no spis boticku, podle me je to to nejlepsi zabezpeceni, kdyz uz se dostane zlodej do auta, tak ma vlastne vyhrano, muze si tam delat co chce, ale co muze venku ....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

2 Turbo krtek- more info? kdo, kde, za kolik? dik
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět