Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zkušenosti s AUTECem
Dneska jsem předával kárku do servisu, oprava zadního pochroumaného kola od obrubníku a garančka.
Zatím si nemůžu stěžovat. Ve všem vyšli vstříc a ještě 30 min po zavíračce se mnou všechno sepisovali a vysvětlovali mi.
Objednal jsem si i speciální prohlídku za 4 tis., je to kompletní prohlídka naprosto všeho s podrobným protokolem, jako když se vykupuje ojetý vůz. Přes kontrolu geometrie a motoru až po kontrolu těsnění gumy kolem okýnek. Jsem na to moc zvědavý, tady se ukáže naprosto dokonale stav auta.
Bude z toho rozsáhlý protokol i s cenami, takže pak se rozmyslím co třeba vyměnit a tak.
Dám vám vědět. Dokonce mají skladem i krásný sportovní volant na mojí M3 i s airbagem, tak ho možná zakoupím.
Zatím si nemůžu stěžovat. Ve všem vyšli vstříc a ještě 30 min po zavíračce se mnou všechno sepisovali a vysvětlovali mi.
Objednal jsem si i speciální prohlídku za 4 tis., je to kompletní prohlídka naprosto všeho s podrobným protokolem, jako když se vykupuje ojetý vůz. Přes kontrolu geometrie a motoru až po kontrolu těsnění gumy kolem okýnek. Jsem na to moc zvědavý, tady se ukáže naprosto dokonale stav auta.
Bude z toho rozsáhlý protokol i s cenami, takže pak se rozmyslím co třeba vyměnit a tak.
Dám vám vědět. Dokonce mají skladem i krásný sportovní volant na mojí M3 i s airbagem, tak ho možná zakoupím.
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou si na Autec stěžovat taky nemůžu.
jednání se zlepšilo a jsou ochotny.
Jsem tam skoro každej tejden pro nějákou věc a jsou v pohodě.
Poraděj, vysvětlej atd...
Včera jsem tam koupil konektory a oni mě tam nešli. Jelikož ty moje se museli objednat, tak mě hned vratili penízky zpět.
Jsem spokojenej. Aspoň s prodejem dílů.
Na servis tam nejezdím
jednání se zlepšilo a jsou ochotny.
Jsem tam skoro každej tejden pro nějákou věc a jsou v pohodě.
Poraděj, vysvětlej atd...
Včera jsem tam koupil konektory a oni mě tam nešli. Jelikož ty moje se museli objednat, tak mě hned vratili penízky zpět.
Jsem spokojenej. Aspoň s prodejem dílů.
Na servis tam nejezdím

Originál zaslal Hanz
tak s tim muzu jen souhlasit.... leckdy na prazskym vrakaci nevi co by si za to rekli... a jeste ten kamaradskej pohled borce na Kutnohorsky, jak to pousti levne...
no zrovna na Kutnohorsky sem mel stesti na servopumpu, vsude chteli 5k a tady si za ni vzal 2,5k, ale spis si splet typy
ale jinak vrakoviste
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Jo s vrakáčema stejnou zkušenost
. Říkaj ti v BMW to stojí tolik a my to dáváme za tolik, ale ty ceny tahaj někde z paty. Lišty, čidla, hadice a podobný kraviny se tam vůbec nevyplatí no a plechařina už pomalu taky ne.
Já si tam byl pro něco na Báwo. Říkám E34 535i. A on my odpověděl A 6ti nebo 8mi válec. Povídám E34 535i je jenom 6ti válec, to si pletete s 530i od r. 92 nebo s 540i. No hádal by se do krve. Tak jsem mu řek 6V. Nemáme. Děkuju nashle.
Já si tam byl pro něco na Báwo. Říkám E34 535i. A on my odpověděl A 6ti nebo 8mi válec. Povídám E34 535i je jenom 6ti válec, to si pletete s 530i od r. 92 nebo s 540i. No hádal by se do krve. Tak jsem mu řek 6V. Nemáme. Děkuju nashle.
Originál zaslal Hanz
tady se na chyby moc nehraje.... to by pulka lidi mohla z fleku prestat psat![]()
Heh,to mas recht...Kaydopadne bz to chtelo nejakz prepinac,kterz bz v prispevku prehodil vsechnz z ya y a naopak, protoye se mi docela casto stane,ye se mi prepne klavesnice a ja si toho vsimnu ay na konci prispevku.....

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
Heh,to mas recht...Kaydopadne bz to chtelo nejakz prepinac,kterz bz v prispevku prehodil vsechnz z ya y a naopak, protoye se mi docela casto stane,ye se mi prepne klavesnice a ja si toho vsimnu ay na konci prispevku.....
grrr yrovna jako ted
![]()