Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zajetí destiček
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
O vikendu jsem si trosku brutalne zajezdil. Desky a kotouce mam nove na aute asi 3 mesice. No a co se nestalo. Dojedu na pumpu a od kol kour jak z fabriky. Je to normalni nebo jsou spatne desky ?
Ale pozor, desky a kotouce jsou z Auto-Kelly, asi to nebude zadna kvalita.
Bubi, napis kde jsi je koupil a za kolik. Mozna ty desky vymenim. Protoze, jak se desky zahreji, tak to dost spatne brzdi.
Diky
Bubi, napis kde jsi je koupil a za kolik. Mozna ty desky vymenim. Protoze, jak se desky zahreji, tak to dost spatne brzdi.
Diky
Přímo tady: http://www.ferodo-racing.com/
Řešil jsem to po emailu. Destičky už mám doma, zítra bych je měl mít už namontovaný. Vyznají se v tom dobře, vždycky mi ve všem poradili. Destičky mám Ferodo Racing DS2000 + DS2500.
Platil jsem za destičky asi 5400 Kč.
Kotouče mi objednali ve výrobě přímo ve fabrice v Německu, standardně je na M3 nikde nemají, ty co chci.
Řešil jsem to po emailu. Destičky už mám doma, zítra bych je měl mít už namontovaný. Vyznají se v tom dobře, vždycky mi ve všem poradili. Destičky mám Ferodo Racing DS2000 + DS2500.
Platil jsem za destičky asi 5400 Kč.
Kotouče mi objednali ve výrobě přímo ve fabrice v Německu, standardně je na M3 nikde nemají, ty co chci.
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
Dojedu na pumpu a od kol kour jak z fabriky.
Se někdy v neděli podívej na F1, když přiletěj do boxů, jak se jim zahulí od brzd.
Originál zaslal Bombarder
jak se desky zahreji, tak to dost spatne brzdi.
Diky
A když ti zahřátý moc nebrzdí, tak to jsou opravdu nějaký