Mám taký problém.
Odišla mi termospojka na chladenie chladiča. Dá sa to nejako opravi?? Zatiaľ som to upravil tak, že sa točí stále. A neviete niekto koľko stojí nová?
Prípadne mám doma jednu staršiu z 525TD a neviem, či ju tam môžem da?.
... no ta viskozni spojka na vrtuli za chladicem se asi opravit neda...aspon mi to tedka tvrdili, protoze mi taky nejede presne tak, jak by mela...kazdopadne jestli to bude pasovat, tak tam klidne nabastli tu z 525ky a zkus, jestli taky neni v hajzlu....
no jo to je podle mě taková slabina, mě to taky občas zlobý, ba cha ale na to jestli ji uděláš na pevno aby se točila pořád, tak ten mototr moc netůruj mohla by se ti vrtule chytit sahary a pak to je jak když ti do motoru střelí brokovnicí, rozsekaný plasty, díra v kapotě a jiný libůstky,
Jojo kamos mel na sedme taky ulomenou jednu lopatku a vibrovalo to neskutecne celym autem,tak jezdi taky bez vrtule a pohodicka Aspon to ma lehci a lip to jede :)
Dneska jsem to zkousel tak, za jsem nadlab studenej motor.. odevrel kapotu a kdyz pridas plyn a jses u ni tak se pri studenym motoru toci konstantne no a kdyz jsem dojel tak ta sama procedura a tam se me pri pridani plynu tocila vyrazne rychleji.. takze snad funguje.. jestli je na tehle vrtuli pred motorem ta zminovana viskospojka:bigok: Ptal jsem se na sousednim auditku tak jsem zvedavej jestli mam pravdu:D