Originál zaslal patras Čau chlapi, Venkovní teploměr mě začal ukazovat -40°C ( a to je docela kosa co )
Nesetkali jste se s tím? Je to čidlem, nebo kabelama?
Dík za odpověď
Bud ti vypadl konektor od cidla, nebo jsi ho ztratil. Jedno bych mel, za dve kila klidne prenecham. Je z E34, ale jsou vzajemne zamenitelny. Ale podle mych zkusenosti to samotnym cidlem vetsinou neni. Uz se mi i stalo, ze to byly draty k cidlu za chladicem - zcasti tim teplem, zcasti starim, proste praskly.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Bych rek ze ne,klima si bude merit vzduch az ho nasaje...mozna tak kdyby ti to ukazovalo -5,pak by ti to tusim nemrazilo....A taky se od urcite teploty zapne vyhrivani zrcatek
a taky zacne pri urcity teplote rozdavat nanuky z vydechu pred spolujezdcem /e36 coupe v nadstandardni vybave/ .... :debil: :fuckoff: :bigok: :bezzub: :yep:
Originál zaslal Hanz a taky zacne pri urcity teplote rozdavat nanuky z vydechu pred spolujezdcem /e36 coupe v nadstandardni vybave/ .... :debil: :fuckoff: :bigok: :bezzub: :yep:
No vidim,ze ta nemoc ti prospiva, perlis jako drak :bigok: :gobeer:
Jo ten mamlas na ty faceliftove xenony se mi uz neozval,kreten:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Originál zaslal bpytlik A taky se od urcite teploty zapne vyhrivani zrcatek
No nevim jak u E39, ale me v BMW (myslim BASE) tvrdi, ze to, ze mi zrcatko vyhrejva neustale je OK. Trochu ujety kdyz ve 30° vyhrejva :cigo:, ale kdyz zacne prset tak je to super :fuckoff: