Netušítě někdo čím by mohlo být způsobeno, že moje 316tka ujede na 12 litrů benzínu pouze 50Km a ručka stavu paliva je na nule? Nebo je to normální spotřeba po městě?
No ze je rucka na nule jeste neznamena,ze tam jeste treba 10 litru neni....natankuj do plna,ujed 100km a dotankuj do plna....uvidis kolik ti tam vejde....
No, tak to by byla sakra drsna spotreba u 316ky !!!
Ale je to blbost... Za tyhle litry by asi neslo s 316kou jezdit... Tezko by se mi to podarilo s 325kou
Zkus spis to, co Ti radi Bpytlik, zni to rozumne!
Urcite si spotrebu spocitej tak jak ti radil bpytlik. Podle palivomeru nespocitas ani hov... Prijde mi, ze rucicka v prvni polovine budiku benalu jde krasne pomalu, ale za pulkou padne jak kdyz ji zastrelis Asi tvar nadrze, nebo je to jenom syndrom blizici se benzinky a strach z pruvanu v penezence :cucim:
Originál zaslal Jakesh Díky hoši :slzy: :slzy: :slzy:
P.S. Utáhne
:gobeer: Bud v klidu, ja mam sice trosku silnejsi motor, ale zase tam mam plechace 15" na zimakach a asi tam jeste dlouho budou. Znam to, neny peniz neny laska
Originál zaslal Unregistered Netušítě někdo čím by mohlo být způsobeno, že moje 316tka ujede na 12 litrů benzínu pouze 50Km a ručka stavu paliva je na nule? Nebo je to normální spotřeba po městě?
Díky Tomas
s 316kou se da jezdit za max. okolo 17,5 l. vic si to proste nedokazalo vzit. Alespon co jsem zkousel. a na 17kach se pod 9 l/100 nedostanu i kdyz jezdim tzv. na spotrebu.