Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mám otázku na COUPÉ
Kolem skla?Dole ve dverich(uplne na spodni hrane,musis si kleknout a podivat zespod vzhuru:-)) jsou 2 srouby,tusim imbus nebo thorx,povolis a nastavis sklon skla aby presne dosedalo...taky se ti to pak bude lepe zavirat
A sport filtr, koupis kuzel, pvc trubku na odpad a stluces to dohromady a mas to samy co KIT sani za cca 3,5k...ale da to trochu prace s teplovzdusnou pistoli, nejtovacima klestema a silikonem

“Ability is what you're capable of doing.”
Čus a moc díky za tyhle rady...mám E36 2dny a zatím o ní nevím nic moc. :ucta:
Co se týká toho filtru, to mám koupit ten kužel a trubku, naohybat to aje to ALL???? A kam mám přitlouct tu trubku?
A co ta :váha vzduchu:???? A jaký průměr???? Sakra to jsem se rozjel na to že mi to auto ještě ani nejede
Nejde to nastartovat, a když už to chce chytnout tak to běží na 2 válce a ještě to tak divně střílí do sání...no uvidíme ted to je v servisu.
Předem díky za odpověd... :ucta:
Co se týká toho filtru, to mám koupit ten kužel a trubku, naohybat to aje to ALL???? A kam mám přitlouct tu trubku?
A co ta :váha vzduchu:???? A jaký průměr???? Sakra to jsem se rozjel na to že mi to auto ještě ani nejede

Nejde to nastartovat, a když už to chce chytnout tak to běží na 2 válce a ještě to tak divně střílí do sání...no uvidíme ted to je v servisu.
Předem díky za odpověd... :ucta:
Jooo, aješště když jsem přidal plyn, když to ještě běželo na 4 válce, tak když jsem chtěl vyjet ze dvorka do kopečku tak začalo kuckat až to chcíplo, ale na volnoběh to tak nějak šlo do otáček, ale ted už ani to né. PRASKLÁ HLAVA? TĚSNĚNÍ POD HLAVOU? VENTYLY? ŘEMEN? ROZDĚLOVAČ? HNUSNÝ STARY OLEJ? SVÍČKY? Nevíte někdo??????
wow! strili do sani? a rozvody jsou nastaveny spravne?tak to moc dlouho strilet nebude:-) tak az si koupis vahu vzduchu,svicky a filtr,vymen taky rozv.remen (velmi doporuceno 10 z 10 pacientu s přeskočenym remenem),mozna dojde na lambda sondu a vycisteni volnobeznyho ventilu.By ses mel vejit do 10k a bude z toho zas raketa:-)
“Ability is what you're capable of doing.”
316i? Vymenit?
Vis co Te hochu vsechno ceka? Neskutecne mnoho veci... Teda pokud nebudes menit jen za 318i....
Nebo jinej ctyrval... Ale co vim, tak kazdej meni meni motor az nakonec vymeni celou karu...
Nejake foto by nebylo? Mas to KDE nechat prohlidnout? Co tomu je, chce to spis, aby to nekdo videl... Jak to popisujes, opravdu to nezni moc pekne...
Hele, ted jsem si vsimnul... V klubu na strankach mas 318i coupe... Tady pises 316i...
Vis co Te hochu vsechno ceka? Neskutecne mnoho veci... Teda pokud nebudes menit jen za 318i....

Nebo jinej ctyrval... Ale co vim, tak kazdej meni meni motor az nakonec vymeni celou karu...

Nejake foto by nebylo? Mas to KDE nechat prohlidnout? Co tomu je, chce to spis, aby to nekdo videl... Jak to popisujes, opravdu to nezni moc pekne...
Hele, ted jsem si vsimnul... V klubu na strankach mas 318i coupe... Tady pises 316i...

No ja bych to asi měnil za nějakou 318, můžu to vyfotit a poslat ti to na email zvenku i zevnitř, ale bude to tak za 2 dny protože ja to mam na Želivci a ja jsem z Bene.
Zatím nikdo nic moc neví co s tím je, protože když jsem to kupoval tak to na po3 chytlo, ale vůbec to nechtělo jet, když se přidalo do kopečku tak blaf blaf a chcíp. A potom mrazy a už to chytlo jen na 2 válce a nic. Tak jsme vzali odtah. a nechal si to z Prahy dovézt....
:bigok:
Zatím nikdo nic moc neví co s tím je, protože když jsem to kupoval tak to na po3 chytlo, ale vůbec to nechtělo jet, když se přidalo do kopečku tak blaf blaf a chcíp. A potom mrazy a už to chytlo jen na 2 válce a nic. Tak jsme vzali odtah. a nechal si to z Prahy dovézt....
:bigok: