Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem s topenim
Originál zaslal d.aemon
:mhihi: Máš ty ale štěstí na "docela blbě přístupný" místa - naposledy Kriznik v Křižanech, alias: "Tu gumovou potvoru jsem ti vyndal, vyčistil od listí, ale vra? si ji tam sám, nechci si zlomit ruku..." :hehehe:
:mhihi: ... jo! taky ten levej co je u topeni jsem tam uz nedal
protoze to fakt neslo

nehlede na to, ze jsme kazdej meli tak 4-5 piv a znecisteni tlapek vod smiru bylo fakt znacny

:gobeer:
Originál zaslal Paul-c
Jo,to je pravda.Pylak by mel byt v aute u spolujezdce pod prihradkou. Nevim co ma Lukas u motorku topeni,ale ja to tam nikdy nevidel.Jenom E39 to ma pod kapotou.
Mel jsem to na ty 320i tady jsem na to jeste nekoukal, byli to takovy dva hribky a mezi nima byl ten motorek. Mozna to byla nejaka zvlastni vybava, neco o tom ten puvodni majitel povidal...
Tim padem se nestavalo ze jsi mel plnej intros listi kdyz si dal fukar na max...
N54 PWR
Originál zaslal kofa
Jo jasne.Rozebral jsem pul auta a na vodu se nepodivam.:cucim: :cuz:
Hele? KOFO? :hrac:
TO SI Z NAS DELAS TADY JENOM PRDEL, NE?
:prdel:
Ten posledni prispevek byla ironie??!
Tohle jsi psal 14/12/02, tak jen doufam, ze je to pravda!!!
Originál zaslal kofa
Voda tam je a odvzdusneny to mam poradne.Ten mikrofiltr je dobrej typ,kde ho najdu?
Pokud ne:
Hele, nech to vychladnout a potom tam nalej nejakou nemrznouci smes do chladicu (treba GlykoShell) a zred ho s vodou v pomeru (podle navodu na lahvi) tak, aby pri studenym motoru, byla voda v postrani - prepadove nadrzce vedle chladice presne NA RYSCE (uprostred).
Pri zahratym motoru by Ti voda pochopitelne vylitla...
Melo by to zacit topit. Problem, kterej Ty popisujes je tipickym pro malo vody v chladici...
Motor si nechava skoro vsechnu vodu v prvnim chladicim okruhu a do druheho se ji dostava velice malo. A druhy okruh prave prochazi topenim a tam musi byt voda horka. Krom toho muze dochazet k nedokonalemu chlazeni a motor se muze prehrivat. Nepomuze ani sepnuta viskospojka na vrtuli, protoze ta sice taha vzduch skrze chladak na blok, ale v chladaku ty vody taky asi moc nebude...
Tohle potvrd, pak se s tim muzeme zaobirat dal...

Treba ucpanej chladic? Spatnej altik? Vodni pumpa?
atp...
Ja si z vas tady prdelky nedelam.Samozdrejme ze posledni prispevek byl v nadechu ironie.Odvzdusnoval jsem ho mozna desetkrat.Termostat jsem koupil novej a bylo to k nicemu,pumpa taky v poradku.Nejvic zvlastni je to ze pri zapnutym topeni na plny kule fouka vzduch na sklo a na nohy jakz takz teplej(asi jako na pulku)a vetrakama z palubky jde uplne studenej vzduch,takze to musim mit zavreny jinak bych tam nevydrzel.
Jinak za kazdy dalsi info predem dik.:ucta:
Jinak za kazdy dalsi info predem dik.:ucta:
Originál zaslal Bureš
Já tedy nevím, ale pokud nemáš klimu, tak z palubky by asi na tebe ani teplý vzduch neměl foukat. Měl by tam jít jen studený. Teplo fouká pouze na skla a dolů.
presne tak, jenom malicko upresnim:
vlevo od budiku, stred a v pravo u kastliku jsou vyvody okruhu pro "cerstvy vzduch" - primo z venku, tzn studeny
pokud mas regulaci otocenou v modrym poli tak to bere vzduch jenom z venku a fouka studenej
pokud ji mas na poloze, kde konci modry pole a zacina normal bily a pritom zapnuty topeni, muze i z tohohle okruhu foukat vlaznej vzduch
kdyz mas regulator na bilym poli tak cela palubka je bez vzduchu a foukas budto sklo/nohy nebo sklo nebo nohy atd.
Panove jsem z toho uz zmateny.Regulaci v modrym poli nemam a presto fouka z palubky uplne studenej vzduch jako je zrovna venku.Mam na mysli oba vetraky nad kastlikem spolujezdce,velky nad radiem a krajni u dveri ridice.U moji byvale E36 se z tehle vetraku topilo.Na sklo a podlahu teply vzduch fouka ale je to mizerie.