:ucta: No ty vole Soběslave, s čím zas přijedeš příště? Předpokládáme, že ty zrcátka do příště zvládneš, mno... a možná se nakonec do toho snížení střechy vrhneš, né?
PS: Co takhle ještě osadit modrejma ledkama mladou? Aby ladila s autem?
Mladá asi nebude souhlasit ,ale abych to dopověděl:zrcátka už jsou vymyšlený a těď se k tomu ještě dokopat-BUDOU!!!Otěch SPZkách už jsem taky přemejšlel a nevím jestli to dostatečně osvítí.a jinak od srazu už tam je tuba i se zesikem-tak teď vám už můžu i pořádně zahrát..:bigok: :bigok:
Originál zaslal Soběslav Mladá asi nebude souhlasit ,ale abych to dopověděl:zrcátka už jsou vymyšlený a těď se k tomu ještě dokopat-BUDOU!!!Otěch SPZkách už jsem taky přemejšlel a nevím jestli to dostatečně osvítí.a jinak od srazu už tam je tuba i se zesikem-tak teď vám už můžu i pořádně zahrát..:bigok: :bigok:
Me delal Kriznik na 320 SPZ-ku (cervene diody, stejne jako andelici) a sviti to super!!!:D
SPZ-ka souhlas,dával jsem tam taky červený a super. Taky jsem dal 2 a 2 do prostoru na nohy a napojil to na osvětlení interéru.Ve spojení s hliníkem na zemi nemá chybu,odrazy jsou cool.Asi to ještě napojím na světla,ale tam budu muset dát diodu,aby to nesvítilo i venku Jo a ty zrcátka a la M3 i s tím blinkrem a la Medvěd mají už Poláci na tržnicích,ale shit qvalita. btw:nezkoušel někdo dát na káru zrcátka z e46 coupé?Jsou dost cool s těma žebrama a vyjdou tak na 6-7,viditelnost v nich je tak 2x lepší než v Mkách.