Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

535d E61 zadní M5 nárazník sedne?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
robines

#1 Příspěvek od robines »

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s instalací M5 nárazníku na E61,konkretne 535d..jestli tam original sedne,nebo jestli je tam jiny zpusob uchyceni a tak,popripadne i vyvedeni dalsi koncovky na druhou stranu,jestli je tam misto.Diky
barnys

#2 Příspěvek od barnys »

ted jsem to delal , zadní sedne v poradku ale predni se mi pěkně prodražil :roll:
robines

#3 Příspěvek od robines »

barnys píše:ted jsem to delal , zadní sedne v poradku ale predni se mi pěkně prodražil :roll:
no ja jsem prave slysel ze predek je jiny...tak me zajimalo jestli ten zadek proste staci sehnat original M5 naraznik a jen to vymenit kus za kus...nebo jestli je jeste neco potreba....a dodelaval jsi i vyfuk?...Diky
barnys

#4 Příspěvek od barnys »

Dá se vyměnit kus za kus . Je pravda ze podbehy nesedí přesně na díry a středový uchyt je jiný ale jak říkám jde to vyměnit kus za kus .Vyfuky budu dělat taky hned po novém roce
robines

#5 Příspěvek od robines »

barnys píše:Dá se vyměnit kus za kus . Je pravda ze podbehy nesedí přesně na díry a středový uchyt je jiný ale jak říkám jde to vyměnit kus za kus .Vyfuky budu dělat taky hned po novém roce

Kdybys byl tak hodny az budes delat ty vyfuky...a hodil sem foto nebo nejake info ci postrehy jak se ti to povedlo...moc by mi to pomohlo.Diky
barnys

#6 Příspěvek od barnys »

ok dnes uz to bude hotovy , tak neco vyfotim
sedyvlk6

#7 Příspěvek od sedyvlk6 »

Taky jsem před týdnem dodělal zadní M5 nárazník na E61 a teď jen čekám než mi dorazí koncovky na výfuk. Musí se upravit plast který chrání kompresor vzduchového systému. Na straně kde původně nebyl výfuk není místo na tlumič výfuku tak že pakec to udělat tak aby to vypadalo k světu. Na straně kde je origo výfuk je potřeba posunout tlumič s koncovkama směrem ke kolu protože nesedí otvor pro koncovky.
robines

#8 Příspěvek od robines »

sedyvlk6 píše:Taky jsem před týdnem dodělal zadní M5 nárazník na E61 a teď jen čekám než mi dorazí koncovky na výfuk. Musí se upravit plast který chrání kompresor vzduchového systému. Na straně kde původně nebyl výfuk není místo na tlumič výfuku tak že pakec to udělat tak aby to vypadalo k světu. Na straně kde je origo výfuk je potřeba posunout tlumič s koncovkama směrem ke kolu protože nesedí otvor pro koncovky.
diky za info...a ty koncovky davas originalni...nebo jake...premysim,ze by sem tam dal z 535d co mam..ty same na tu pravou stranu,ale jak pises musel bych je odriznout od tlumice....nebojite se toho,ze to nejak narusi chod motoru kdyz napojite novou koncovku (vpravo) na tu origo?...nebude jiny "odtah" ven od motoru?
Odpovědět