Pěknej kousek. K 10.6.2012 měl dle tacho 150.000km, ale dle volantu snad max + 50.000km. Ale to je spekulace. Asi něco potkal na předek, ale asi nic fatálního. . .
jinak je to nálož a ten motor hmmmm !!! Nepřímovstřikovej benzín Na spotřebu se všichni už konečně vys... Hlavně ať to drží pohromadě a jezdí jak má, protože jak se to začne sr..., tak vám bud spotřeba víte kde.
Ukázka bezbřehé nadutosti výrobce. To auto v této výbavě s takovým motorem určitě nebylo levné. Kdyby to šlo, tak by dali za příplatek i volant Jinak letní kola má přesně takový, který sháním.
Látkových sedaček bych se nebál. V reálu vypadají podstatně líp než na fotkách. Nechat vytepovat interier a je jak nový. Na fotkách vypadá celé auto super, ale je potřeba jej vidět v reálu. Určitý negativum je ne zrovna pružnej motor.
Začal jsem zvažovat i e90 benzín, podle toho co pročítám je e90 méně poruchová na elektroniku která když zlobí tak je to někdy ranec. Co si myslíte e60 vs e90?
S E90 nemám zkušenosti, ale vždy je to sázka do loterie. Já jsem v domění dlouhověkosti a nízkých servisních nákladů koupil benzín a ž jsem do toho nasypal takovej ranec
Poruchovost je obecná veličina. Záleží jako vždy na kuse a taky jak se k tomu kdy kdo choval. Auto si dobré/špatné zacházení prostě pamatuje.