Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530d E60: Překlad německých faktur-oprava motoru, klapky,...
-
Speedy530d
Ahoj lidi, jsem nový majitel BMW 530d v sedanu, stav je super, motor bych rekl skoro po generalce, ale jak je mozne ze pri 200tisicich nekdo dokaze utopit v servisu za motor 6500euro?
Byl by někdo ochotný mi tyto faktury které přikládám přeložit? Swirl klapky taky asi měnili ale podle faktur jen 1ks. OStatní co jsem přelouskal je nová hlava...a některý z válců...
http://speedys4.rajce.idnes.cz/bmw - foto nekterych faktur zde.
jde mi predevsim o to jak se o auto starat dale aby slouzilo mnoho dalsich km, jestli klapky odstranovat..... pripadne se do toho zatim nevrtat zbytecne. Menim pro jistotu olej po 15tis longlife 04 castrol 5w30
Byl by někdo ochotný mi tyto faktury které přikládám přeložit? Swirl klapky taky asi měnili ale podle faktur jen 1ks. OStatní co jsem přelouskal je nová hlava...a některý z válců...
http://speedys4.rajce.idnes.cz/bmw - foto nekterych faktur zde.
jde mi predevsim o to jak se o auto starat dale aby slouzilo mnoho dalsich km, jestli klapky odstranovat..... pripadne se do toho zatim nevrtat zbytecne. Menim pro jistotu olej po 15tis longlife 04 castrol 5w30
-
Speedy530d
tech faktur mam vic...dal jsem jen to nejdulezitejsi.
auto ma aktualne najeto 277000km, coz souhlasi, mustafa byl prvni a jediny majitel v DE...a do auta nasypal fakt dost
porad premyslim jestli si nechat tohle , nebo audi, kterou mam jako druhe vozidlo. Jedno z aut chci prodat. Kdyby mel nekdo zajem o BMW a dalo by se dohodnout na hotovosti 230tisic, tak bych asi nepremyslel. Jinak pujde do sveta audinka....
auto ma aktualne najeto 277000km, coz souhlasi, mustafa byl prvni a jediny majitel v DE...a do auta nasypal fakt dost
porad premyslim jestli si nechat tohle , nebo audi, kterou mam jako druhe vozidlo. Jedno z aut chci prodat. Kdyby mel nekdo zajem o BMW a dalo by se dohodnout na hotovosti 230tisic, tak bych asi nepremyslel. Jinak pujde do sveta audinka....
- Přílohy
-
- 111.jpg (191.31 KiB) Zobrazeno 494 x
-
Speedy530d
NEVIM... Muze to byt shoda nahod..protoze to auto na 270tisic km fakt nevypada..ani sedacky prosezene....osoupane...celkove je zachovale...mnohem vic jak audi z roku 05 a to se o ni fakt staram.
Podle me to je hlavne problem dlouhych intervalu a prejizdeni... je to presne videt v servisce.....
)
do 200tisic km jezdil 30-35000km.... a po 200tisisch km menil vzdy jen po 20tisicich max.
Podle me to je hlavne problem dlouhych intervalu a prejizdeni... je to presne videt v servisce.....
do 200tisic km jezdil 30-35000km.... a po 200tisisch km menil vzdy jen po 20tisicich max.
-
Speedy530d
-
Speedy530d
Tak jsem se trochu pohrabal ve fakturach abych mel jasno, jako prase s autem nikdo nejezdil, na to je moc zachovale...spis bych rekl ze mel velkou smulu
zaclo to utrzenyma klapkama, a pak uz to jelo, dva nove valce, nova hlava, ventily, sani, svody....
viz obrázek v příloze, vše jsem si postupně přeložil a sepsal
zaclo to utrzenyma klapkama, a pak uz to jelo, dva nove valce, nova hlava, ventily, sani, svody....
viz obrázek v příloze, vše jsem si postupně přeložil a sepsal
- Přílohy
-
- servisyoprava.jpg (194.41 KiB) Zobrazeno 188 x