koukal jsem na něj, cena si myslím je sympatická bohužel plánuji kupovat až na jaře, akorát jsem se lekl vyššího nájezdu ale pokud ho neprodáš a přesvědčítě mě že ten nájezd nic neznamená tak se třeba domluvíme
Lekl ses vyssiho najezdu? Vzdyt tenhle motor je pri 230 kkm akorat tak dobre zajetej... Jestli te trapi ten najezd, tak je to to posledni co te muze trapit. Tenhle motor pokud je o nej dobre starano, prezije i to auto. Hlavne ten najezd je naprosto realny, treba sezenes podobny s najezdem 150kkm ale uz bude mit dalsich dveste smotano dolu...
myslíš že to nic není jo? přijde mi to dost ale když říkáte že na tenhle motor né tak fajn. já právě co jsem koukal tak pro ty starší 170kw to problém není to jsou nájezdy na nich ale v e39
Fandím Ti já jsem zde na klubu již pár let a teprve loni jsem si splnil životní sen E60 545i 2004 za rok jsem do ní utratil asi 20 000 včetně reservy kterou to nemělo - cena auta při koupi byla 300 000 něco majitel slevil. Proč Ti to píšu - protože sny se mají plnit (i když u mne jeto již před smrtí) a ten pocit v BMW je neskutečný a spotřeba ala klobouk je dle BC 13 litrů již více než měsíc. Jezdil jsem T603, T613, Volha 24, R Laguna 2l. , VW vento, F125p, ale BMW je jasný vítěz. Držím Ti palce ať vybereš dobrý kousek.
Díky moc Já mám to štěstí a splním si ho poměrně brzo, že prý co si před založením rodiny nekoupíš to už si nemusíš koupit nikdy a proto E60 v benálu 545i to už je velkej mazec, ale mě se zdá velkej mazec i ta 530i 190kw
545i je pro radost ta optimalni volba, je to preci jen tezsi auto a abych byl uprimny, ani ta 545i neni neco co by mne dostalo do kolen. Je to proste dostatek vykonu, ale rozhodne ne prebytek.
Never tomu ze sezenes za tyto penize petku s touto motorizaci a najezdem. Nebo mozna sezenes, ale po velmi velke haluzi. Bezne maji tyto rocniky najeto oklolo 400k km.
matiz píše:Never tomu ze sezenes za tyto penize petku s touto motorizaci a najezdem. Nebo mozna sezenes, ale po velmi velke haluzi. Bezne maji tyto rocniky najeto oklolo 400k km.
Kolik sviti na budiku je naprosto irelevantni a rikam to uz po tisicate. Muzu ukazat jeste na lepsi, mam tady petecku co ji sviti cosi okolo 100k a realita je 400 jak vysitych. Je pravda ze benzinove jezdi o neco mene, ale jezdi. Je s podivem ze ke mne jezdi trilete auta s najezdem zde uvadenym. Jiste se najdou lide jako ja co maji vice aut a najezd se jim rozlozi, taky svojim benzinem nahrkam tech 10k km rocne, ale to jen proto, ze mam v podstate tri auta, dobra teda auto jen jedno a dve popelnice... Nerikam ze se takove auto nenajde, jen to, ze to u mnohych proste nebude pravdivy udaj. Proste prvni tri ctyri roky ty auta jezdi docela dost.
matiz píše:Kolik sviti na budiku je naprosto irelevantni a rikam to uz po tisicate. Muzu ukazat jeste na lepsi, mam tady petecku co ji sviti cosi okolo 100k a realita je 400 jak vysitych. Je pravda ze benzinove jezdi o neco mene, ale jezdi. Je s podivem ze ke mne jezdi trilete auta s najezdem zde uvadenym. Jiste se najdou lide jako ja co maji vice aut a najezd se jim rozlozi, taky svojim benzinem nahrkam tech 10k km rocne, ale to jen proto, ze mam v podstate tri auta, dobra teda auto jen jedno a dve popelnice... Nerikam ze se takove auto nenajde, jen to, ze to u mnohych proste nebude pravdivy udaj. Proste prvni tri ctyri roky ty auta jezdi docela dost.
Takže mi chceš říct, že si nemyslíš že to má 240 tis?
To bych si nikdy nedovolil mluvit o nejakem konkretnim kusu abych ho nevidel a nenacetl, jen vseobecne poznatky. Drtiva vetsina aut ma najeto mnohem vic nez je uvedeno na tachometru.
Souhlasim, ze se ty auta kupuji na jezdeni a taky razim heslo duveruj, ale proveruj. Vic nez napichnuti na diagnostiku a cebii z doby kdy jsem auto kupoval uz ale jako prodejce nabidnout nedokazu.
Ahoj všem,
Sonnyho auto jsem osobně viděl a můžu říct, že se o něj fakt stará a tím pádem je auto ve velmi dobrém stavu. Není to žádná bouda a proto výše uvedené rozmluvy docela nechápu. Cena je víc než přátelská, takže jestli ho chceš, tak neváhej. To je moje rada.