Ahoj,mužu poprosit o radu? Po nastartovaní se mně otevíralo okno pátých dveří. Tak jsem se dnes do toho pustil,cely rozdělal,prohlédl dráty a asi 4 byly jen trochu prasklá izolace,tak zaizoloval a dal dohromady. Ale okno porad se otvíralo,tak jsem to nahoře u brzdového světla odpojil a pak dal dohromady. Nějak mně přestalo jet radio a odstřikování zadního okno,tak bych potřeboval to sklo otevřít a skusit to ještě prohlédnout,ale když je to rozpojené,tak nevím jak se tam dostat. Měl by někdo nějakou radu? Díky Tonda Brno
projdi si forum na tohle téma je tu více diskuzí.. hledek kabely pátých dveří.. jinak doplním že ten svazek v okolí pantů pátých dveří musíš nejlíp komplet vyměnit..
Pokud to nebudeš zvádat, tak zkus Horyse v Bohunicích. Má taky E61 a už to (na té svojí) dělal, takže mimo to, že je to šikovnej chlap, tak už ví o co go
pokud máš dobrý svazek, tak mrkni i na mikrospínač u stěrače. Mě to po opravě svazku taky pořád blblo a něco bylo ve spínači. Osobně nevím co, ale po rozdělání to přestalo
Ahoj, ještě doplním, že kromě zlomených a prodřených kabelů u VŠECH kombíků, odchází spínače, anténa a stěrač, protože tam teče voda! Řešil jsem to xkrát, klidně se ozvi...
Díky za rady. Nejvetší problem tad je,ze nevim,jak otevrit to okno patych dveri. Ja chytrak jsem to totiz nahore u brzdoveho svetla rozpojil a cely dal dohromady a ted nevim,jak dal. Okno zavrene,pres kufr se tam nemuzu dostat.