Zdravim,chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate na prodej neposkozene chrom okenní listy na E61, popripadne na vymenu za moje cerne.A jestli nekdo nemate i zkusenosti s vymenou.Moc diky
no ja mam prave opravdu vsechno co jde "all black" vypada to dobre,ale spis sportovne.... chtel bych to tim trochu "rozbit", vcera jsem to videl na E61,ktery to mel ve stejnem stylu...a vypadalo to vic luxusne....proste vsechno black....a pouze listy okolo oken chrom.
okolo Prahy....no melo by to jit celkem v "pohode". Udajne to tam je jen nacvaknute...podobne jako drevo v interieru....proste to jen opatrne postupne vycvaknout ven.
Mel bych tam mit vyhledove do 14dni cestu...otazka je jestli bychom to meli kde udelat...nebo tam najit nejaky servis kde nam to prohodi na pockani treba.
robines píše:Mel bych tam mit vyhledove do 14dni cestu...otazka je jestli bychom to meli kde udelat...nebo tam najit nejaky servis kde nam to prohodi na pockani treba.
Místo by nebyl problém ale nerad bych si něco na autě po.....l kouknu na to jak to sundat a ty se potom ozvi a něco vymyslíme.
Tak kazdemu se libi neco jineho...mne se cerne libi...jen chci proste trochu zmenu. A kdy se mam ozvat,az budu mit tu cestu do Plzne? Sem do inboxu...abys tu byl ...kdybys treba nasel nejaky servis kde by nam to tam prehodili,at se s tim netrapime sami...tam budu pro.