Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
voda do odstřikovačů
Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s kvalitní vodou do odstřikovačů.Jde mi o to že když jsem si před časem koupil E61 tak cca po roce mé světla měli totálně rozpraskaný povrchový lak. Od více servisáků mi bylo řečeno že většina těchto vod je agresivních a nekvalitních.Nyní mám nové světla a nerad bych je opět zničil.
Nejlepsi bude asi odpojit ostrik svetla, stejne to jenom zere vodu jak blazen!!sedyvlk6 píše:Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s kvalitní vodou do odstřikovačů.Jde mi o to že když jsem si před časem koupil E61 tak cca po roce mé světla měli totálně rozpraskaný povrchový lak. Od více servisáků mi bylo řečeno že většina těchto vod je agresivních a nekvalitních.Nyní mám nové světla a nerad bych je opět zničil.
xdreamerx píše:Nejlepsi bude asi odpojit ostrik svetla, stejne to jenom zere vodu jak blazen!!sedyvlk6 píše:Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s kvalitní vodou do odstřikovačů.Jde mi o to že když jsem si před časem koupil E61 tak cca po roce mé světla měli totálně rozpraskaný povrchový lak. Od více servisáků mi bylo řečeno že většina těchto vod je agresivních a nekvalitních.Nyní mám nové světla a nerad bych je opět zničil.
Hm taky řešení ale přece jen bych raději dál tuto funkci používal
Je to asi 2 měsíce, co jsem byl v Horimexu v Olomouci ( jel jsem okolo a měli skladem něco, co jsem sháněl ) a je tam takovej v pohodě kluk, se kterym jsem se zakecal asi na hodinu. Dostali jsme se i k tomu, že měli zrovna výběrový říz. na zimní směsi do ostřikovačů. Měl tam pod stolem zatim dva druhy vod a dával mi čuchnout a smál se, jaký jim nabízej smrady. Krom toho jsme se pak bavili o tom, že je testujou způsobem - že vezmou starý světlo a ponořej ho do testovaný vody a nechaji ho tam třeba 5 dní. Vody který jsou špatný jsou prej schopný to plexi za těch 5 dní uplně odrovnat. Podle toho, která to světlo neničí a nesmrdí ( prej jsou zákazníci, co jim smradlavou vodu přijdou omlátit o hlavu ) pak odebíraj. Tohle se týká jen vody, kterou dolévají při servise. Ty co prodávaj v těch bílých lahvích k nim samozřejmě přijedou od BMW, takže ty už by měli být osvědčený taky.
Čuměl jsem, jakej vliv/účinky má voda do ostřiků a taky už kupuju v BMW nebo aspoň Sheron. Ostřiky světel ale asi na zimu stejně odppjim a radši je budu mýt ručně...
Ještě mimo mísu:
Divil jsem se, jakej měl ten kluk v Horimexu přístup. U nás jsou ty pašáci kolikrát namistrovaný a otravuješ je, protože chceš něco na blbou E61 a ne na F11 (přitom jim kolikrát venku stojí orezlá E36 ). Tenhle kluk mě nabídnul kafe a díly jsme hledali u compu za pultem. To by v Inveltu asi nepřipadlo v úvahu
Lepší ceny samozřejmostí.
Čuměl jsem, jakej vliv/účinky má voda do ostřiků a taky už kupuju v BMW nebo aspoň Sheron. Ostřiky světel ale asi na zimu stejně odppjim a radši je budu mýt ručně...
Ještě mimo mísu:
Divil jsem se, jakej měl ten kluk v Horimexu přístup. U nás jsou ty pašáci kolikrát namistrovaný a otravuješ je, protože chceš něco na blbou E61 a ne na F11 (přitom jim kolikrát venku stojí orezlá E36 ). Tenhle kluk mě nabídnul kafe a díly jsme hledali u compu za pultem. To by v Inveltu asi nepřipadlo v úvahu