Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kodovani LM E60 help!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Couloo

#1 Příspěvek od Couloo »

Ahoj chlapi. Mam E60 530d rok 2004 a pred 2 lety jsem si tam dal zadni face svetla led a nechal si nakodovat LM a vse celou dobu fungovalo jak ma. Auto tet stalo cca 6 mesicu bez baterky a dneska se baterka nabila a delala se diag.

A tet k problemu. Kdyz jsem dojel na prvni krizovatku, dal blinkr, tak blikal rychle jako by byla nejaka zarovka ko ale neni vsechny zarovky jsou ok. Na BC pise chyba blinkru. Leve zadni svetlo sviti vice a prisvetluje zarovky. Zpatecky nesviti vubec a na kazde strane, sviti jine brzdove svetlo jinak. Proste chaos uplne stejnej jako byl pred kodovanim. Mohlo se teda to kodovani rozhodit tim ze auto bylo dlouho bez baterky nebo me taky napada moznost, ze mi v servise vymenili LM. Pruser ale je ten, ze na auto mam kupce, ktery si ho chtel v nedeli odvest tak nevim co s tim. Umel by mi nekdo nakodovat do te doby LM znovu? Prijedu kamkoli

Diky
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Umel a dokonce i tak ze to vydrzi a ne jen "polechtat" aby to nejak chodilo. Kdyby sis to nechal udelat poradne hned, nestalo by se to. Nemohlo by se to stat, protoze by to bylo v aute zapsano tak, jak to ma byt. To je ten rozdil mezi tim kdyz se to dela jak ma, a tim kdyz se to jen ojebava.
Couloo

#3 Příspěvek od Couloo »

Jj to bych si nechal udelat poradne ale rikal jsem ti prece ze to auto prodavam tak nechci tolik investovat. A osobne si myslim, ze pouhym mazanim chyb se to nemohlo stat. Podle me mi v servise vymenili LM protoze mi uz nesviti ani US denni sviceni.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

To vsechno je nasledek jen toho, ze v podstate mnozi ojebavate auto a kdyz dojde na lamani chleba, vsecko zmizne 8) Nic ti nevymenili, jen to bylo na pi.u udelane. Protoze kdyz vam to nekdo za par penez dela, tak nikdo samozrejme nerekne jak malo staci aby jste o ty super nastaveni zase prisli. :mrgreen: A kdyz se to ma udelat podle standartu automobilky, stoji to cas a penize. Mnohdy to jinak ani udelat nejde, protoze to BMW nepodporuje. Ano, nejde legalne nastavit na ty auta USDRL a je to dobre, protoze je to naprosto strasne, ale to je jen muj osobni nazor. Je s podivem, a neber to osobne, je to vseobecny fakt ze na svetla se prachy najdou, ale na legalni zapsani uz ne, pritom ty upgrady maji vetsi smysl nez ty svetla, protoze porad to bude "jenom" petka :wink: Tak samo kdyz si kupujete auta, malo kdo si vezme nekoho kdo tomu rozumi. Moje opetovne nedavne zjisteni kdy jsem se zase za bricho popadal, protoze samo ze auto bylo uz koupene. Na tachaci klasickych pres kilo, real bez par km 400 :P :P :P
Odpovědět