Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60/E61 drzak napoju

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od VRsix »

co jsem mel predtim v A3, to byla pohadka, udrzelo to i 0,7l s pretizenim v zatackach :)
Tecto

#22 Příspěvek od Tecto »

Ne všechnno je na BMW super, nej apod.
Odkládací místa v interiéru jsou taky stručne řečeno na prd. Jiný auta jsou v tomto ohledu daleko přátelštější k řidiči i posádce. Někdy mi to připadá jako že nám výrobce vzkazuje: Chtěls BMW, tak si to užij, my to jinak dělat nebudem a basta :mad:
harmonica

#23 Příspěvek od harmonica »

Teddy: tvůj jednotvarný názor tady asi moc lidí nezajímá takže moc nechápu komu to tu píšeš.

Já držák docela využívám na služebkách, protože nemám čas sedět na benzínce a vychutnávat si kafe 30minut. Tak si ho rád vemu do auta a pěkně to "posrkávám". Mám momentálně mondeo a tam to taky není žáden luxus, ale je tam a udrží to v pohodě nomální kelímek "cafe to go". I po našich dálnicíh i při +-140km/h jízdě což mi nepřijde klobouk.

Tecto: souhlasím, trošku smutné ale :)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Když jsem poprvé přesednul z Mondea MKII do E39, byl jsem zklamanej nedostatkem prostoru. Časem jsem si ale uvědomil, že je to částečně daň za bezpečnost - vepředu pod palubkou je v podstatě klec z ocelovejch trubek a hlavně širokej tunel pro kardan.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Teddy

#25 Příspěvek od Teddy »

harmonico:
merito věci je, že podle mě nemá smysl řešit dodělání origo držáku pro toho, kdo do toho chce dát pořádný pití.
Doufal jsem, že to bude srozumitelný úplně pro každýho. Pro každýho evidentně ne

Vždycky mě baví typy lidí, kteří si myslí, že maji mandát mluvit za ostatní :mad:
Tecto

#26 Příspěvek od Tecto »

Taky jem měl Mondego - a co se místa týče nebe a dudy (teda vrtule jsou dudy aby bylo jasno . . ) Ale zas ten motor táhne jako bejk, to se teda musí nechat :oops:
No, po pravdě jsem sháněl model Mondego Combi ST220, ale kdo ho má (a v dobrým stavu - což byla podmínka), tak to neprodá, anžto ví proč . . .
Takže v podstatě proto jsem pilot s vrtulí :wink:
No, ale soudruzi z NSR mi někdy přijdou dost samolibí. Trocha pokory a naslouchání zákazníkům by neuškodilo.
I když chápu, že vyhovět nápadům z Evropského parlamentu (Efficient energy, například) musí být řehole :mad:
Zachvíli nám zakážou i prdět
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

No nevím, já měl V6 170k a další auto měla bejt ta ST220. Když jsem se tím svezl, tak jsem byl těžce zklamanej.
Filozof

#28 Příspěvek od Filozof »

Taky jsem najezdil něco s mondeem a je to prostě rodinnej kombík a s BMW bych to nesrovnával je to úplně pro jiné řidiče.

Já miluji když jedu z Brna a letím v e34 150km/h bez brždění v zatáčce ven směrem na dálnici a ostatní ocasové v Audi , oktávkách případně jiných autech brzdí na cca 90-100km/h aby to vůbec projeli ...je to legrace sledovat jak se kolem nich mihnu v levém pruhu a to mám stále rezervu...
ve 20let starém autě ( a to mě defakto předjeli (nechám je) a pak brzdí ... :lol:

ale jinak neblbnu ...už mi není 25let.

V BMW pochopíte při krizových situacích že máte auto, na které je spoleh.
Já musel akutně rychle brzdit ze 140-0 nebo bláto/mokré listí v zatáčce ...díky BMW a manévrovatelnosti jsem nešel na boudu ale srovnal jsem smyk nebo situaci vyřešil...to s předokolkou bych byl v prd.li už hodněkrát.

Takže si odpustím pár drobností ale mám spolehlivé auto na silnici.
harmonica

#29 Příspěvek od harmonica »

Teddy píše:harmonico:
merito věci je, že podle mě nemá smysl řešit dodělání origo držáku pro toho, kdo do toho chce dát pořádný pití.
Doufal jsem, že to bude srozumitelný úplně pro každýho. Pro každýho evidentně ne

Vždycky mě baví typy lidí, kteří si myslí, že maji mandát mluvit za ostatní :mad:

Je mi líto, ale asi jediný kdo nepochopil topic seš ty sám. Dost OT, můžeme to klidně probrat v SZ, neměl jsem v úmyslu tě nijak urazit. :wink:

Filozof: neměl jsem v úmyslu nijak naznačit srovnání, jen jsem chtěl poukázat že mondeo to mělo(nevím jak MK4 >) vyřešeno efektně a elegatně toť vše.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jj, e60 a odkladaci misto je pokus o vtip, kdyz mas trochu vybavu tak neni ani kam dat telefon nebo klice... rvat vse do dveri mi zrovna prakticky neprijde... a drzaky napoju jsou zjevne neresitelnej problem, 1,5 petku do dveri je asi mimo jejich chapani :-/ sorry, v tomhle smeru rikam tragedie...
“Ability is what you're capable of doing.”
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já jí to odpouštím. Vše mnohonásobně vynahradí jízdní vlastnosti a celková radost z jízdy.
Teddy

#32 Příspěvek od Teddy »

harmonica píše: Dost OT, můžeme to klidně probrat v SZ, neměl jsem v úmyslu tě nijak urazit. :wink:

V poho, taky jsem zbytečně vystartoval.

Napadlo mě, jestli se nedělá nějakej držák do loketní opěrky. Mam jí prázdnou (když bych vyhodil držák telefonu, kterej nepoužívam).

Nenašel někdo něco použitelnýho?
johnyb07

#33 Příspěvek od johnyb07 »

Byl jsem taky pripad bez, ale nejen piti jsem resil kam dat blizko mobil. Takze jedina volba byl ten co uz vyse odkazujete z ebay. Je tusim z m5. Byl za tech 80eur. Moc ale nedalo se jinak. A neprekazi, je dost vysoko a je napevno.
Filozof

#34 Příspěvek od Filozof »

To všichni pijete kafe autě a nebojíte se že vám kelimek polije středovej tunel případně sebe ?

Se mi akorát stalo ted o víkendu jedu si v klidu vzal jsem vyjimečně kafe do auta v E34 je středovej tunel kde je úložné místo na kafe a není problém ale mladá chtěla ochutnat a když mi kafe vracela tak ji nějak vyklouzlo a byl vybuch a kafe bylo na oblečení středovém tunelu plno křiku ...horor :-D
a já jsem řádil ...sakra to bylo fakt k nasrá...ní :lol:

V 7er mám jinak vepředu i vzadu celkem na 4x kafe držáky origo a ještě jsem je nevyužil. :D
Tecto

#35 Příspěvek od Tecto »

Dělej to jako já. V autě se nic nejí a pije jen voda (neperlivá). Když potřebuju něco konzumovat (nebo někdo z posádky), tak zastavím.
harmonica

#36 Příspěvek od harmonica »

Filozof: zatím jsem neměl problém, akorát jednou sem špatně dovřel to plastový víčko a málem jsem se polil. Takže to teď dělám tak, že ujedu pár km. Kafe už má přijatelnou teplotu, oddělám víčko a pak už je to pohoda.
A uvažuju si koupit termo hrnek do auta a tam s tím pak může žena/přítelkyně klidně házet po autě :twisted:

A náhodou je to pohoda, jet po dálnici a vychutnávat kafe 8)
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od VRsix »

Ja chci termohrnek taky, ale nemam ho kua kam dat!!! :)
Filozof

#38 Příspěvek od Filozof »

A já mám origo termohrnek BMW ...to se mám co ? .. :lol:

Jen v té 7er zavazí na palubáku tlačítka atd jedině ho dát dozadu.
sonyk02

#39 Příspěvek od sonyk02 »

Tady je nějaký originální držák:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... nk_holder/
Přílohy
držák nápojů.jpg
držák nápojů.jpg (70.69 KiB) Zobrazeno 2801 x
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od JaraX »

přestantě tady pomlouvat baworáky jen kvuli pětkám, co jste si koupili to máte.
já si teda v sedmě nemužu vůbec stěžovfat, ale ani trošku, u E38 se mi vešla do každých dveří 1,5 l PETka, to bylo boží, plus držáky napoju automaticky v serii v předu i vzadu.
u E65 mám loketku kde se vlezou 4 litrovy petky pěkně pod rukou, vše krásně chlazený(nebo vyhřívaný), před loketkou dva velké držáky nápojů, opět s funkcí chlazení a vyhřívání, držák na mobil v každých dvřeřích, plus tisíc dalších příhrádek, jen už mě štve že se nevleze 1,5 petka do dveří :(
ale zase mít několik hodin teplé kafe je super funkce :)
jediné co mi v E65 chybí je presovač, ty sračky co maj na některých benzínkách, tomu se nedá řikat kafe, doma mam nejvyšší řadu od Jury a tak si rád udělam kafíčko na cestu sám.
Odpovědět