Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 sedačky manuální / elektrické
dají se předělat manuálně polohovatelné sedačky na elektrické?? Respektive vyměnit jen ten vrch sedaček (kožený potah) a dát ho z manuálních na elektrické sedačky??
mám doma černé kožené sedačky v elektrice a s výhřevem, a také kožené anatomy s výhřevem, ale s manuálním polohováním a chtěl bych to prohodit... je to možné?? nebo budu muset sedačky prodat a koupit už přímo el s výroby??
mám doma černé kožené sedačky v elektrice a s výhřevem, a také kožené anatomy s výhřevem, ale s manuálním polohováním a chtěl bych to prohodit... je to možné?? nebo budu muset sedačky prodat a koupit už přímo el s výroby??
-
- Klubové ID: 870
Jde to. Ale když si spočítáš ty hodiny a nervy, tak bych rdši koupil jiné. Jde o to, že ty anatomy proti obyčejným mají úplně jinej tvar kostry. Bál bych se toho, že jak to rozděláš, už to nedáš dohromady tak jak to bylo. Bohužel se nedá od celý sedačky jen tak odmontovat sedák s opěradlem, pak by to bylo jednoduchý. Spíš bych šel cestou vzít tu el.sedačku, vykuchat ty motůrky a pojezdy, a doufat že je přichytíš stejně do tý manuální.
A já bych se na to vybodl uplně. Dřív jsem měl elektriky (posuvy...) a stejně si to nastavíš jednou a pak na to půl roku nesáhneš. Tedy pokud se v autě 3x denně nestřídáš s manželkou nebo je nepokládáš kvuli milence
Jediný co je na tom fajn je výhřev a ten máš i na těch manuálech. A manuální se neposerou.

Jediný co je na tom fajn je výhřev a ten máš i na těch manuálech. A manuální se neposerou.

Mně přesnost nastavení "na zoubek" plně vystačuje jako Horanovi
A když už je potřeba položit tu milenku, tak je to cvak-cvak a leží... U elektriky by si to ještě mohla rozmyslet, než se to složí
Ale co mně opravdu chybí, to je ten výhřev.. Sedadla mám přitom ve slušném stavu.
Přehodit tam topící mřížku z nějakých jiných podle Vás reálné je?

A když už je potřeba položit tu milenku, tak je to cvak-cvak a leží... U elektriky by si to ještě mohla rozmyslet, než se to složí

Ale co mně opravdu chybí, to je ten výhřev.. Sedadla mám přitom ve slušném stavu.
Přehodit tam topící mřížku z nějakých jiných podle Vás reálné je?