Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 demontaz prepazky
Zdravim ve spolek, mel bych takovou zadost a prosbu nevim nekdo jestli se da u e39 sedan nejakym rozumnym zpusobem vyndat prepazka mezi zadnima sedackama a kufrem? Pripadne pak i rovnou sedacky nahradit sklapecima jestli se to delalo? U e36 byli operadla sklopny a prepazka tam vubec nebyla coz bylo naprosto super.
Diky
Diky
- soukupadam
Johnny469 píše:Zdravim ve spolek, mel bych takovou zadost a prosbu nevim nekdo jestli se da u e39 sedan nejakym rozumnym zpusobem vyndat prepazka mezi zadnima sedackama a kufrem? Pripadne pak i rovnou sedacky nahradit sklapecima jestli se to delalo? U e36 byli operadla sklopny a prepazka tam vubec nebyla coz bylo naprosto super.
Diky
Mel jsi si koupit e39 se sklopnyma sedackama

Jedine to vyrezat flexou

- soukupadam
tak ja napíšem že to vyrezané mám, a auto jazdí úlne v pohode, jazdné vlastnosti mi neprišli o nič horšie, keď tak môžeš si prirobiť hornú výztuhu a budeš to mať rovnaké
čo sa týka tej prepážky držala tam na pár bodových zvaroch a je z dosť mäkkého plechu a nezdá sa mi, žeby to preberalo zaťaženie z ostatnej časti karosérie, alebo v nejakej výraznej miere, kedže ten plech je rovný, nijak tvarovaný pre zvýšenie tuhosti
každopádne ak máš darcu je to robota na jedno doobedie a je to rozumná vec, prípadne kúpiť tour no
čo sa týka tej prepážky držala tam na pár bodových zvaroch a je z dosť mäkkého plechu a nezdá sa mi, žeby to preberalo zaťaženie z ostatnej časti karosérie, alebo v nejakej výraznej miere, kedže ten plech je rovný, nijak tvarovaný pre zvýšenie tuhosti
každopádne ak máš darcu je to robota na jedno doobedie a je to rozumná vec, prípadne kúpiť tour no

nedělej to... měl jsem E34 se sklopkama a byl neskutečnej problém pak sehnat kožený, tak sem v tom dost ležel... auta, který mají sklopný z výroby mají potom v kufru výztuhu, kterou tam auta napevno nemají... pokud to vyřežeš, zkurvíš si auto... tady kolega sice píše že dobrý, ale já si o tom myslim svoje, asi jako plastový nadkolí z Kelly každýmu v diskusi sedělo a když jsem to pak viděl v reálu...