Ahojte,stalo se mi 2dny zpět že jsem normálně dálkáčem otevřel auto a kufr šel otevřít normálně.
Ted ošem nejde.
Jen klíčem,což mě dost sere a navíc palubní pc hlásí že je kufr otevřený,i když je zavřený.
Neví někdo co stím?
Manuálně to jde,ale i když dálkou auto otevřu,nebo zavřu tak kufr je stále zavřený.
Jde o E39 528i sedan.
Děkuju
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s otevíráním kufru
Začni spínačem v kufru, který signalizuje, že je kufr otevřený. Pokud si auto "myslí", že je kufr odevřený, tak ho totiž neodemkne - nemá důvod
Změř ho, pokud bude KO, můžeš ho na zkoušku spojit/rozpojit natvrdo (nejsem si jistý, jestli je rozpínací nebo spínací).

Změř ho, pokud bude KO, můžeš ho na zkoušku spojit/rozpojit natvrdo (nejsem si jistý, jestli je rozpínací nebo spínací).

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
spíš bych to viděl na přeštíplí drat ve svazku co jde do dveří , sam jsem ted dělal tři draty jinak jeste jestli to nedela klika ve dverich tam je malinky micro spinač tak si jej poslechni jestli cvaka i když je kufr odemčenej tak by měl zamek odejet bzukne a cvakne ,,,jinak mikrospinac jemnounce cvaka když das ucho
Je to spínač který zajišťuje, že když kufr otevřeš, tak se rozsvítí. Jak ho má sedan nevím, koukni do ETK, ale třeba u touringa je součástí zámku dveří. Ty přeštípnuté kabely v pátých dveřích jsou taky docela pravděpodobná možnost.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...