jinak nevím, co máš za auto, jestli je tam Vanos, tak by asi možná stálo za to uvažovat o přetěsnění toho systému, údajně právě mrtvost "ocpoda" je jedním z příznaků, že by bylo na čase...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Na co dát pozor při koupi E34 535i ??
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
no nevim jak se to chová se zacpanejma, ale já koupil auto bez nich, rok nebo víc jsem je sháněl a pak se zadařil celej první díl vejfuku. Po com co sem je tam dal malinko stoupla spotřeba, ale auto jelo líp a to hlavně kolem 2000/min, kdy to bylo sakra znát. Nemělo to tak hezkej zvuk, ale jelo to líp. Spíš bych asi zkusil sehnat celej první díl z bouračky a dal ho tam, ale je to jenom můj názor... každopádně to auto smrdělo tak, že v létě jsem nemohl děti vozit s otevřenejma oknama... jak se někde zastavilo, tak uvnitř bylo jak na motokárách někde v hale 
jinak nevím, co máš za auto, jestli je tam Vanos, tak by asi možná stálo za to uvažovat o přetěsnění toho systému, údajně právě mrtvost "ocpoda" je jedním z příznaků, že by bylo na čase...
Totic píše:Poface, široká kapota, zrcátka a maska.. metla lak, pěkná leštěnka, tónovaný skla, snížení na podvozku a 17"/18" kola, přední spoiler s pořádnou radlicí.. a získáš si hned respekt v ulicích![]()
Koženej intoš a sportsitze.. jo E34 má rozhodně smysl
Tak přesně kvůli tomuhle jsem se jí před rokem nezbavil a pustil se do renovace. Dnes už to vidím trochu jinak, ale to je už pozdě.
- Filozof
- Klubové ID: 1044
524td: A máš někde fotky krasavce ? a nějakej příběh ?
Docela by mě zajímalo co vše jsi dělal na autě. E34 mám 7let tak vím o ní celkem dost ale nervy asi abych ji dal celou dokupy hlavně karoserii nemám.
Co se týče techniky ta je celkem v pořádku a stále nějaké investice jsou...
Ale je to staré auto a furt to něco chce ...ikdyby drobnosti ...furt tam něco bude.
Docela by mě zajímalo co vše jsi dělal na autě. E34 mám 7let tak vím o ní celkem dost ale nervy asi abych ji dal celou dokupy hlavně karoserii nemám.
Co se týče techniky ta je celkem v pořádku a stále nějaké investice jsou...
Ale je to staré auto a furt to něco chce ...ikdyby drobnosti ...furt tam něco bude.
zatím pár fotek: http://e34.rajce.idnes.cz/E34_540i_mazlik
- Perunwit
moc pěkná V8 pane. Béžová kůže moje oblíbená, sháněl jsem ji tenkrát snad dva roky... no co dodat, evidentně máš zcela jasnou představu, jak by to mělo vypadat a tuzení se tě netýká. Ať ti dlouho slouží. Malou poznámku bych měl snad jen k volantu - nechal bych ho nově pošít, třeba tady u Tomíka, jeho práce je parádní a náklady nebudou nijak astronomické.
jakej je to ročník?
jakej je to ročník?
Krásný,opravdu krásný toho by mi snad taky bylo líto tahat do provozu,ale to je věc názoru....
Hele je to bezvanos taky ta 2.5 M50,nevím jistě jestli to dělají zrovna katy protože je na něm ještě orig.výfuk komplet včetně obou katů,středového a koncového dílu,vše ještě BMW.Nemohl by to dělat nějaký z těch tlumičů?Budu ted měnit ještě lambdu poněvadž začal dost žrát
Hele je to bezvanos taky ta 2.5 M50,nevím jistě jestli to dělají zrovna katy protože je na něm ještě orig.výfuk komplet včetně obou katů,středového a koncového dílu,vše ještě BMW.Nemohl by to dělat nějaký z těch tlumičů?Budu ted měnit ještě lambdu poněvadž začal dost žrát
- Perunwit
524td: no je mi to jasný, ale to hlavní jsi zdá se zmáknul... od kdy se dělala v E34 klima s těma horizontálníma štelovátkama? Zdá se mi že tam máš ten klasickej "sporák", tak jsem myslel, že je to starší...
Rekin: hele tak to nevim zkusil bych cizí fóra... ale osobně bych se spíš přikláněl k něčemu jinýmu, než jsou ty katy... asi to tam může bejt klidně někde přicpaný, ale nevim nevim, zkusil bych vylučovací metodu a tohle si nechal na závěr, ale zkus se poptat někoho z místních kdo tomu víc rozumí...
Rekin: hele tak to nevim zkusil bych cizí fóra... ale osobně bych se spíš přikláněl k něčemu jinýmu, než jsou ty katy... asi to tam může bejt klidně někde přicpaný, ale nevim nevim, zkusil bych vylučovací metodu a tohle si nechal na závěr, ale zkus se poptat někoho z místních kdo tomu víc rozumí...