Ale na BMW jsou origo podložky pod zadní nápravu 2 a 3cm ale stojí 1800kč-
Takže je to normální prvek výbavy pro východní evropu od BMW.
To že si někdo doma dokáže stejnou věc vyrobit za desetinu ceny je jen dobře. Někde jsem to viděl prodávat za 600kč ( I tady na BMWKLUBU to někdo umí udělat a prodávalo se )
Taky jsem o tom uvažoval a nakonec koupil zesilené nové pružiny na zadek a jsem spokojenej. Auto šlo o cca 5-6cm nahodu oproti starým kde auto leželo hodně na zemi a jsem spokojenej.
Jop, sám na starších pětkách opravíš x věcí, jsou jednoduchý (vlastně složitý, ale chytře vymyšlený). Moje servis neuvidí pokud tam nemusí kvůli geometrii nebo vyvážení. Nechal bych tam balík.
objednal jsem podložky od kluka z E46klubu, má tam hodně dobré reference... a i se sadou prodloužených šroubů (zadní kola) mě ty podložky vyjdou do litru. Zkusím je tam dát, protože E39 na těch 17" BBS má kola hrozně zalezlá do podběhů. Netuším, jestli těch 15mm bude vůbec vidět, víc jsem zkoušet prostě nechtěl
PERUNWIT: ale to je dost málo mi přijde. Dal bych alespon 2 nebo 3cm.
Stejné se prodávají přímo u BMW.
Mrkni kolik je 2 a 3cm to je fakt skoro nic. A 1,5cm mi přijde defakto neznatelné a škoda vyhozených peněz.
Pokud můžeš ještě změn rozměr alespon na cca 2-3cm.... protože 1,5cm nepoznáš a budeš se bít do hlavy proč jsi vyhodil litr zbytečně.
Sednou ti dva lidi dozadu a 1cm je zase pryč.
Zvážím to... je mi jasné, že je to minimum, ale jsem právě tak nějak na pomezí názorů dávat/nedávat, proto jsem volil takovej řekněme malej rozměr. Zkusím ještě popřemejšlet.