Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ztrácí se pomalu olej v servu e39
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Já měl to samé ale mě prolínala hadice kterou jsem nechal vyměnit za 450kč a bylo vyřešeno. Nová stojí jinak 2500kč 
Na servu se omelou lopatky vevnitř nebo jak to nazvat a musí na repas.
Případně si to uděláš doma sám pokud jsi šikovnej kutil budeš to mít opravené stejně jako v servisu za minimální náklady.
Asi bych vzal baterku a prošel si hadice od serva ... někde to bude unikat a třeba jen při jízdě, že když zastavíš, tak to nebude vidět. Případně při otočením volantu.
Nebo druhá možnost vezmi papirové ubrousky či hadru očisti hadice do sucha a pak na ty hadice dej papirovej ubrousek či bílou čistou hadru pouze otestuješ odkud to teče. Pak zatoč volantem případně udělej krátkou testovací jízdu .
Já to takto dohledal zcela přesně
Kde uvidíš že je skvrna, tak tam to teče. Ono to totiž muže unikat směrem dolu na silnici při otočení volantu a když se podíváš zhora na hadice nic nemusí bejt vidět. Já tak přišel přesně na místo odkud to teče, protože jsem měl vždy olej všude ale jen zespodu na hadici, zhora nebylo nic vidět. ...
Nemáš náhodou servotronic ?
Na servu se omelou lopatky vevnitř nebo jak to nazvat a musí na repas.
Případně si to uděláš doma sám pokud jsi šikovnej kutil budeš to mít opravené stejně jako v servisu za minimální náklady.
Asi bych vzal baterku a prošel si hadice od serva ... někde to bude unikat a třeba jen při jízdě, že když zastavíš, tak to nebude vidět. Případně při otočením volantu.
Nebo druhá možnost vezmi papirové ubrousky či hadru očisti hadice do sucha a pak na ty hadice dej papirovej ubrousek či bílou čistou hadru pouze otestuješ odkud to teče. Pak zatoč volantem případně udělej krátkou testovací jízdu .
Já to takto dohledal zcela přesně
Kde uvidíš že je skvrna, tak tam to teče. Ono to totiž muže unikat směrem dolu na silnici při otočení volantu a když se podíváš zhora na hadice nic nemusí bejt vidět. Já tak přišel přesně na místo odkud to teče, protože jsem měl vždy olej všude ale jen zespodu na hadici, zhora nebylo nic vidět. ...
Nemáš náhodou servotronic ?
Me u M52b28 linal olej z te hadice co vede primo z te nadobky zespodu
Ale linal celkem malicko, ze to nebylo ani poznat na merce, jen byla ta hadice upatlana
Ale kdyz jsem auto kopil, tak tam bylo nalito neco nespecifikovatelneho (hneda barva, konzistence voda) takze jsem nechal preventivne vymenit. Jde tam asi litr a ctvrt ATF Dextron 3 tusim