zkouším to vygooglit ale nějak se mi nedaří.
chtěl bych si koupit nové xenonové výbojky do světlometů.
E39 poface světla HELA. Dočetl jsem se že jsou to nějaké philips výbojky a mají být 4300k nebo tak nějak. Ale pokud to někdo už kupoval a mohl by mi hodit link přesně na tu správnou výbojku tak by mi moc pomohl
Roti dodává dobré výbojky, neber to jako reklamu, ale každý s ním byl spokojen! i tady na klubu byl snad paja, nebo pajis, taky dával výbojky.... já mám zkušenost jen s rotim....
každopádně čínu si koupil kamarád a nadává na to jak málo svítí dal za dvě výbojky 550kč
jo ještě jeden důležitý dotaz. Jak odmontuju ten plastovej kroužek u té výbojky? normálně to musím hrubou silou pootočit? A na kterou stranu?
Já s tím zkoušel trošku zápasit, ale vzdal jsem to, měl jsem strach, že to praskne.
já tam chtěl dát ty 4300k, jenže když Bratn doporučoval ty 6000k tak jsem se chtěl samosebou ještě zeptat... ale pokud je horší viditelnost tak je to jasné a beru ty 4300k. U nás je přes zimu hodně sněhu takže sníženou viditelnost rozhodně nechci
jj no já jezdím 6000K možná další zkusím 4300, tenkrát jsem vzal 6000 protože neměli 4300 sladem, jinak bych taky volil originál, popravdě nevidím žádný extra rozdíl za deště nebo sněhu, ale srovnávám světla BMW a Škoda, až se k tomu dostanu, tak vezmu klidně obě z tohoto shopu a napíšu a nafotím rozdíl
all píše:Roti dodává dobré výbojky, neber to jako reklamu, ale každý s ním byl spokojen! i tady na klubu byl snad paja, nebo pajis, taky dával výbojky.... já mám zkušenost jen s rotim....
každopádně čínu si koupil kamarád a nadává na to jak málo svítí dal za dvě výbojky 550kč
diky jinak znamej chtel setrit, koupil cinu za 300,- a odpalil obe trafa po 6.000,- bez DPH / kus, coz se fakt vyplati...
I u cinskych vyrobku jsou rozdilne kvality. Ja mam cinske vybojky v e60 uz dva roky a v e39 rok a neco. Ve svitivosti nevidim rozdim o proti originalu a celou dobu sviti v kazdem svetle porad stejne jako bych je vcera daval nove. Kamaradovi loni prdl xenon v superbu a tak jsem mu tam dal 2x cinu a sviti porad v pohode bez rozdilu.
mám jak Philips tak i Osram v D1S, D2S, D2R, D3S, jinak se hlavně vyvarujte chinskejm výbojkám za 1) vydrží hovno 2) v některých případech odpálí balasty(trafa) a to pak už je jiná pohádka
Pajin15 píše:mám jak Philips tak i Osram v D1S, D2S, D2R, D3S, jinak se hlavně vyvarujte chinskejm výbojkám za 1) vydrží hovno 2) v některých případech odpálí balasty(trafa) a to pak už je jiná pohádka
Jak jsem psal nahore, me ciny sviti v e60 uz dva roky a v e39 uz asi rok a pul. Obe auta jsou denne v provozu a sviti stale uplne stejne jako kdyz byly nove.