Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

webasto E34 525TDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Misanek

#1 Příspěvek od Misanek »

Čau lidi, potřeboval bych od vás takovou menší radu. Konkrétně teda od lidí, kteří mají nezávislé topení v tdsu

Mám webasto, k němu komplet kabeláž is jednotkou a releboxem. Nicméně zahryznul jsem se na problému, že hledám v kabelovém svazku konektory, ke kterým připojit kabeláž webasta a zatim moc úspěšný nejsem. Díval jsem se i na el. shcémata, jenomže bohužel v manuálu zrovna lokace konektroů na nezávislé topení vyobrazena neni. Může mi prosím někdo (pokud možno co nejdříve, auto mám teď rozebrané, tak bych to rád co nejdřív řešil) popsat, anebo nejlépe nafotit, kde se konektory toho svazku nachází a kama vůbec svazek vede? Děkuji mnohokrát a adoufám, že se někdo takový najde, moc by jste mi pomohli!! :wink:

Díky
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#2 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Já jsem si ho do jednoho TDSa dodělával,protože ho někdo předemnou vymontoval.Pokud se dobře pamatuju,tak jeden konektor se připojil na BC,druhý do jednotky klimy (IHKA) a zbytek už je vedení mezi bufikem,relatkama,čerpadlem a pojistkama.Celý ten svazek je vedený v prahu na pravé straně a připojené přímo na baterku v kufru.
Misanek

#3 Příspěvek od Misanek »

Tyy jo, mohl by ses trochu rozepsat prosím?? To je přesně to co mě zajímá! Foto nemáš náhodou? Kam do BC jsi jej připojil? Dyť BC má jenom jeden konektor. Na ecu klimy jsem se nedíval čoveče, možná tam nějaké volné sloty ještě budou, mrknu na to.

Navíc by měla být i baterka v kufru, jsou na ní v kabeláži vývody. Měl jsi taky něco takového? Jde mi jenom o to zjistit, jestli náhodou těch variant kabelových svazků na webasto neni víc, rozumíš :wink:
Kail
Klubové ID: 1612

#4 Příspěvek od Kail »

Taky jde o to jaký máš BC,ten malej to neumí (předpokládám že to ale víš)...A myslím že u aut co maj webasto je v kufru druhá baterka - ale tím si nejsem jistej.
Misanek

#5 Příspěvek od Misanek »

Neumí co? Ovládat webasto? Divej, já mám doma k němu komplet všecko - střední BC, kabeláž i k baterce do kufru i k webastu, jde mi jenom o to, kde co má byt jak zapojené co se týče kabeláže auta a kabeláže webasta
Misanek

#6 Příspěvek od Misanek »

No tak lidi, fakt nikdo neví jak mi poradit? :( interier mám rozkuchaný a už bych aj rád jezdil :-)
beny-maser

#7 Příspěvek od beny-maser »

musíš počkat do jara pak ti někdo poradí :roll:
Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

Jn, asi to tak taky vidím :( Ach jo, člověk tu potřebuje poradit nějakou normální věc a nic...
Misanek

#9 Příspěvek od Misanek »

Vážnĕ nikdo nic?? :(
Odpovědět