Ahoj mám dotaz mám Dynamic xenony na E60 rv 2004 a ani na jednom mi nejde natáčení do stran.Pravý se natáčí pouze nahoru a dolu a levý který se mi i zamlžuje se nenatáčí nikam.Měl jsem obě světla vynadané a u pravého jednotky vypadají opticky v pořádku nezoxidované za to u levého je jednotka na natáčení úplně zoxidovaná tak mě zajímá jestli to může mít i vliv na pravé světlo nebo bude problém i u něj že se taky nenatáčí.
Tak to vyzkoušené nemám. Jen to ,že když stojím natáčí se jen do prava a za jízdy se natáčí na obě strany.
Pokud by tam byla porucha tak jsem někde četl, že ta kontrolka u přepínače bliká.
Pavel525 píše:Tak to vyzkoušené nemám. Jen to ,že když stojím natáčí se jen do prava a za jízdy se natáčí na obě strany.
Pokud by tam byla porucha tak jsem někde četl, že ta kontrolka u přepínače bliká.
Čau mě začala před pár dny blikat neveděl jsem co stím tak vyzskouším to naklánění . Diky
Bud odchadzaju SMC ( stepper motor controller) - mala rj zospodu svetla, lahko sa do nej dostane vlhkost alebo voda, alebo Rj AHL. Casta zavada u tychto natacacich svetiel. Uz som to patkrat riesil. Ak je nieco v p.... Tak pri zapnutych ahl blika zelena a kontrolka pri vypinaci svetiel, inac ak je ok tak svieti normalne. Diagnostika napovie co je vo veci...