Ahoj mam takovej dotaz na E34 se mi uvolnil stěrač u spolujezdce a prokluzoval. Tak jsem ho dotáhl ale teďka když stírám tak ta spodní část ramena stěrače co je pod kapotou o kapotu dře a zdá se mi že nesedí úplně dole a navíc když stěrače končí cyklus tak stěrač u spolujezdce končí na plastu co je pod oknem. Nicméně teďka když ten stěrač povolím abych ho zkusil nějak lépe usadit tak i když je matka dole tak z toho šroubu s ním nejde hnout. Může mi někdo poradit jak ho uvolnit případně nějaké jiné rady?
Díky
A nebo do toho mlátit kladivem..
Rada nad zlato, co?
Je na to takovej jednoduchej přípravek. Nasadí se pod ten stěrač takovýma patkama a utahuje se šroubem na tom přípravku a pomalu se stěrač vysouvá nahoru..
Mechosh píše:A nebo do toho mlátit kladivem..
Rada nad zlato, co?
Je na to takovej jednoduchej přípravek. Nasadí se pod ten stěrač takovýma patkama a utahuje se šroubem na tom přípravku a pomalu se stěrač vysouvá nahoru..
Rada nad zlato, co?
Rada nad zlato, co?