Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 tour zabouchnutej kufr - odpojenej zámek?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Perunwit
Klubové ID: 2962

#1 Příspěvek od Perunwit »

... pánové, měl jsem sundaný vnitřní oplastování a čalounění na víku kufru a s něčím jsem si tam hrál... ale když jsem to nahodil zpátky a zavřel víko, nemůžu ho otevřít, zámek je tichej, tváří se, že bez proudu. Je možné, že jsem si tam někde odpojil přívod do něj. Divné mi bylo už to, že mi nesvítilo výstražný červený světýlko na spodní hraně dveří.
Zkusil jsem vyklopit ten kryt přihrádky na nářadí a zatahat pod nim za to manuální otevírání zámku, ale ani se to nehne, nechci za to rvát moc... Zámek okna mi funguje, to jsem normálně vyklopil. Čeká mě nenávratně rozjebat celej kryt, někde to tam zapojit a potom shánět jinej?
Co teď s tím, má někdo nějakej nápad?

... a já slibuju, že po opici už na autě nic dělat nebudu :?
sklenus

#2 Příspěvek od sklenus »

skúšal si tlačítko pri nohe ? mám pocit, že funguje na inom okruhu ako mikrospínač na dverách, ale čo sa mohlo stať, že si to buď nezapojil, zdá sa mi, že tam ide viac konektorov, alebo je to seknuté niekde a ako si s tým pohýbal tak sa to rozpojilo

no asi jedine to nejak rozumne rozkuchnúť a niečím skúsiť zapáčiť, ešte že sedan má aj kľúč :D

prípadne sa možno dostaneš k vyšróbovaniu k zámku z kasne, žeby ostal zamknutý v dverách, ale to ta asi tie šróby nepustia
Perunwit

#3 Příspěvek od Perunwit »

ty hele to tlačítko mě nenapadlo, skočím k autu a zkusím to. Díky...
Perunwit

#4 Příspěvek od Perunwit »

.... tak tlačítko u řidiče nedělá taky nic... a ten kablík na manuální otevření mám asi taky někde skříplej, protože se ani nepovytáhne, když za něj beru... přitom pri otevření normálně fungoval. prostě jsem to doprasil. jinak když se ta vnitřní přihrádka otevře, tak jsou tam tři kulaté otvory v tom plastu, kterými je vidět na zámek a i jsem si na něj prstem sáhl.
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

další věc je, že kufr není pořádně zavřenej, teď jsem s tím jel a hlásí mi "trunk lid open", na kočicích hlavách se to pajtluje jak není docvaklej... a domáčknout to nejde....
Odpovědět