Koupil jsem si nový, skládací, do kterého se dá elektronika z původního. Vypadá dost dobře

No právě mi co řešíme ty klíče jsme Ti co už ze zoufalství co všechno se na tom autě sere chceme mít alespoň ten klíč TOPTeddy píše:Sorry za OT, taky to rozhodně nemyslim nijak rejpavě. Co je na diamantu špatnýho? Mě se docela líbí.
Chtěl bych taky někdy mít auto v takovym stavu, že bych řešil vzhled klíče.
No právě mi co řešíme ty klíče jsme Ti co už ze zoufalství co všechno se na tom autě sere chceme mít alespoň ten klíč TOPTeddy píše:Sorry za OT, taky to rozhodně nemyslim nijak rejpavě. Co je na diamantu špatnýho? Mě se docela líbí.
Chtěl bych taky někdy mít auto v takovym stavu, že bych řešil vzhled klíče.
Jako u všeho, i u těchto klíčů záleží na výrobci a dodavateli. To, že ty klíče na pohled vypadají všechny stejně od každého Číňana nebo na eBay neznamená, že jsou stejné. Já tyhle klíče taky dělám a od svého dodavatele jsem s nimi spokojený. Jen vždy na rovinu řeknu, že u tohoto klíče není možné použít originální elektroniku z diamantu, ale musí se udělat nový včetně elektroniky právě kvůli tomu čipu imobilizéru. Toto je dané designem a konstrukcí (resp. velikostí) hlavy klíče, v které je elektronika posunutá dál od snímací cívky u zámku zapalování, a nikdo s tím nic neudělá.bibikuba píše:myslím že se zas všichni navrátíte k bytelnému originálu![]()
samozřejmě že je to něco jiného a nového
co ale já vím tak jsou to laciné a ne moc dlouho fungující repliky čehosi...Je to vyrobený většinou z nekvalitního materiálu a jak píše FX kterej je na tohle znalec
můžou tyhle klíče způsobovat problém i při startování..Ne každá planžeta jde podle orig.vybrousit a otočit pak klíčem ve spínačce je někdy docela maso
![]()
Určitě bych se optal člena FX myslím že se tomu věnuje dost dlouho a ví co kvalitní je a co bude fungovat
Řezali ti to nejspíš na kódovce Silca, z té je opravdu kvalitní brus.maxmin píše:Odemykání a otáčení ve spínací skříňce je bez problémů, dálkač taky funguje, ale mám problém s imobilizérem. Auto nestartuje.
Někdo tady psal, že je imobilizér o několik mm dál, což je pravda a že je to nějak řešitelné. Jak tedy na to?