Já nevm o pětce ani jiném voze.. jako nalítáno 280 tkm je normoš, to asi viděl každej,
ale já viděl oktávku co měla nalítáno tolik, že se jí znovu přetočil tacháč.
Měl jí známej co dělal taxikáře ( ale pečoval o ní, pravidelná - respektive dřívější výměna náplní než bylo třeba) a JEZDILA
JohnyB píše:Téma jen tak for fun...
Jakou ste zažili pětku s největším nájezdem? Já měl e39 528i s 490tkm a nepochybuju, že jsou i větší rekordmani...
e39 530d 750 000km,jinak z dalších vozů mohu úvest Mercedes W124 200E 600 000km a BX 1,9D 650 000km ...když tomu člověk dá co má BMW má kamarád a mercedes citroenem byli v rodině
Kurňa, když jsem kupoval, tak jsem měl asi velký štěstí. Při koupi (2012) najeto 123xxx e60 530d 2004.Teď 139xxx. Najetý km jsem měl doložený, ale ještě teď jsem to lustroval cebii a vše sedí (celkem 8 záznamů), jen jedna pojistná událost za 931 euro.
Vetsina E39 ktere vypadaji jen "trosku" zanedbane ma kolem pul milose..
Jinak mi sem jezdil na servis vietnamec a ten ma na budiku 530d 135kw nejakych 890 000km, na motoru pry nic vazneho nedelal Asi s tim jezdi rodina na vikendy do Hanoje
Moje bývalá e39 tds. Rozvodové lišty propilované skrz ten vodící plast a 3 mm do železa. Čtyři mechanici mi řekli že ty rozvody mají životnost 900 tis km. Nevím co je na tom pravdy tak si to představde dle sebe
TDS je super motor když se k němu chováš tak jak máš a máš tam seriový věci žádný chipy atd.
Pokud se k němu chováš jako prase tak se bavíme o nejvíc olítané šunce pod sluncem
jojo každej 5tej na klubu má dávno pul mega za sebou ..ikdyž mu svití 280tis na tacho
Takže reálných 500-800tis si myslím není problém.... jenže v čr se furt stáčí tachometry takže to je vidět málo.
Jinak by to vypadalo uplně ale uplně jinak na autobazarech. To by bylo všechno s nájezdem 400tis a více ... Ale to nikdo vidět nechce... lépe 190tis km nebo 230tis atd. - což mají najeto 4leté auta po prvním majiteli