Ahoj, chci se zeptat, rád bych si nechal zatmavit celé auto kromě čelního skla samozřejmě.
Nemáte nějaké doporučení ?
Nechával si to někdo z Vás ztmavit ?
Jáká je cca cena na e39 touring.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Folie - skla e39 tour
hm cely auto je asi blbost, mozna to vypada cupr, ale jestli chces mit vazne nepruhledny okna tak jednak budes mit problem na TP a jestli tam nekoho mas, tak budes akorat provokovat PCR. Ja mam taky tour a folie pouze zadni cast (uplne tmavy). Byl i predek, ale opravdu v noci je viditelnost miziva.
Takze za me doporucuju ten zadek a cena by mela byt okolo 3000,-
Jinak sel by predek dat s vetsi propustnosti(nez zadni cast), ale jelikoz je uz origo sklo zatmavene, tak folie ,aby mela ATEST uz nebuda tak znatelne tmava.
Tudiz zalezi na tobe.......chci ci nechci s autem provokovat!!! Chci ci nechci v noci videt
Takze za me doporucuju ten zadek a cena by mela byt okolo 3000,-
Jinak sel by predek dat s vetsi propustnosti(nez zadni cast), ale jelikoz je uz origo sklo zatmavene, tak folie ,aby mela ATEST uz nebuda tak znatelne tmava.
Tudiz zalezi na tobe.......chci ci nechci s autem provokovat!!! Chci ci nechci v noci videt
Cao,
díky za radu.
Hele technická je OK, tu mám v klidu.
Provokovat nechci, nemám totiž v plánu hodit na auto tu nejvíc nepropustnou folii.
Jízda ve tmě mi nevadí, předchozí auto bylo komplet a zvykl jsem si.
Musim nechat vyměnit čelní sklo, je prasklé a poškrábané od předchozího vymaštěnýho majitele, který nedokázal posunout gumičku stěračů a rameno ho poškrábalo.
Takže bych přitom nechal auto ztmavit.
díky za radu.
Hele technická je OK, tu mám v klidu.
Provokovat nechci, nemám totiž v plánu hodit na auto tu nejvíc nepropustnou folii.
Jízda ve tmě mi nevadí, předchozí auto bylo komplet a zvykl jsem si.
Musim nechat vyměnit čelní sklo, je prasklé a poškrábané od předchozího vymaštěnýho majitele, který nedokázal posunout gumičku stěračů a rameno ho poškrábalo.
Takže bych přitom nechal auto ztmavit.
-
thundercat
čao,
já si dal na přední solární folii od 3M Crystalline 90
rozdíl v teplotě je pocitově znatelný
zadek mám komplet černý
http://www.youtube.com/watch?v=whOdl6JuM6U
já si dal na přední solární folii od 3M Crystalline 90
rozdíl v teplotě je pocitově znatelný
zadek mám komplet černý
http://www.youtube.com/watch?v=whOdl6JuM6U