Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém světla E39
-
Daudgen
- Klubové ID: 2271
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pokud máš světla po 06/2002 nejdou rozlepit, takže výměna štelovacích tyček lze provest, ale pouze i s výměnou plexi. Není to problém, když už se světlo rozebere doporučuju vyměnit i projektor. Vše umím zařídit. Není to problém. Namontoval bych ti tam bi xenonový projektor, který dokáže svítit lépe nežli nové modely od BMW.
-
The_big_deal
- Kontaktovat uživatele:
-
Zdenda530d
Zdravím, Vlastním E39 r.v. 2001 teprve pár týdnů. Mám ten samý problém - hledal jsem kde se klasicky nastavují světla ale marně (na místě kde by mělo být kolečko mám jen záslepku) a světla svítí taky hrozně nízko. Mám xenony, ale nijak jsem jejich nastavování nezkoumal... Jak je to s nastavením světel? Dělá se to nějak automaticky, nebo se nastavuje na jednu polohu z motorového prostoru... (JAK?) Taky nutno dodat, že mám nižší podvozek a čumák je dost dole, tak jestli to není tím.
Svetla se nastavuji automaticky. Kdyz nastartujes a pustis svetla musi ti vyjet nahoru a pokud ne, tak mas nejspis nefunkcni nejake cidlo na naprave. Takze je treba zajet k nekomu na diagnostiku. Jinak nizkym predkem to nebude. Taky mam predek dost nizko a sviti mi to pekne.Zdenda530d píše:Zdravím, Vlastním E39 r.v. 2001 teprve pár týdnů. Mám ten samý problém - hledal jsem kde se klasicky nastavují světla ale marně (na místě kde by mělo být kolečko mám jen záslepku) a světla svítí taky hrozně nízko. Mám xenony, ale nijak jsem jejich nastavování nezkoumal... Jak je to s nastavením světel? Dělá se to nějak automaticky, nebo se nastavuje na jednu polohu z motorového prostoru... (JAK?) Taky nutno dodat, že mám nižší podvozek a čumák je dost dole, tak jestli to není tím.
-
thundercat
-
Zdenda530d
Svetla se nastavuji automaticky. Kdyz nastartujes a pustis svetla musi ti vyjet nahoru a pokud ne, tak mas nejspis nefunkcni nejake cidlo na naprave. Takze je treba zajet k nekomu na diagnostiku. Jinak nizkym predkem to nebude. Taky mam predek dost nizko a sviti mi to pekne.[/quote]
Ok. Dík za info. Hledal jsem na netu a zjistil jsem, že senzory má auto na přední i zadní nápravě. Podle mě by to mělo nastavovat to zadní, ale opravte mě jestli se pletu.
Zkusím auto nastartovat v noci a hned uvidím jestli se hýbou nebo ne.
Ok. Dík za info. Hledal jsem na netu a zjistil jsem, že senzory má auto na přední i zadní nápravě. Podle mě by to mělo nastavovat to zadní, ale opravte mě jestli se pletu.
Zkusím auto nastartovat v noci a hned uvidím jestli se hýbou nebo ne.