Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M5 zrcátka na E61 koupím
- Sweden
- Klubové ID: 2669
http://auto.bazos.cz/inzerat/25646658/B ... -PRAVE.php
EDIT:až teď jsem si všimnul že je to ta baba z N.Jičína,prodává dost pofidérních věcí na BMW,tak pozor.
EDIT:až teď jsem si všimnul že je to ta baba z N.Jičína,prodává dost pofidérních věcí na BMW,tak pozor.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
pro me cokoliv ze severni Moravy neexistuje, at je to inzerat nebo kupec...
za celou dobu jsem udelal mozna 5 obchodu s nekym z Ovy a okoli, zatimco bezmozku/vysirek/tragedu mi vola/lo bezpocet...
cest tem svetlym vyjimkam, neumim si predstavit, jak tam fungujou...
za celou dobu jsem udelal mozna 5 obchodu s nekym z Ovy a okoli, zatimco bezmozku/vysirek/tragedu mi vola/lo bezpocet...
“Ability is what you're capable of doing.”
No to jsi mě moc nepotěšil teď v sobotu mám ject do Olomouce pro nějaké další věci na auto a to abych se bál.Hanz píše:pro me cokoliv ze severni Moravy neexistuje, at je to inzerat nebo kupec...
Mělo by to jít normalkně přehodit pokud máš M5 zrcátka se stejnýma funkcema akorát byl rozdíl v zrcátkách na autech před FL a po FL tuším že tam byl jiný konektor.Totic píše:To souhlas M-paket je k E60 podmínka jinak to vypadá (u předface) taknějak poor. No a zrcátka jakbysmet, jen jesm nezjišťoval jestli jsou funkce z M5 "přenositelný".