Já měl v bejvalé M3 taky vzadu dvoubodovej, ale klasika, jako v letadle. U E60 je to divný, nemá ho dole jenom odepnutej? Jde totiž odepnout i na druhé straně
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
no prave, ze mi to pripada divne, tchan rikal, ze se nekde ptal a ze to tak ma byt .... nemam to jak overit ...
kdyz jsem na to koukal, nic neni videt. proste sikmy dvoubodovy pas ...
neni co kde pripnout ani neni nic videt ...
taha se dvojity pas shora a zapne dolu ...
pripada mi, jako by jeden konec byl zachyceny nahore misto dole .. ale nejde se tam nikam normlane dostat ...
Ta spodní přezka dílu 2 je zacvaklá vedle zámku pro levej pás, je tam takovej menší protikus. Ta klasická přezka na pasu se zacvakne do protikusu, kterej je pohyblivej a může bejt schovanej pod sedákem (díl. č. 4)
protikus (klasicka prezka - dil 4) tam je, to je ok ...
jenom, jak jsem psal - spodni prezka dilu 2 je kdovikde a ta cast pasu, co tam patri, vede taky shora ... ale nikde jsem se k tomu nedostal ... je to za operakem ...
da se nejak u sedanu dostat za operak?
ten spodni pevny protikus (v dilu 5) je dostupny shora nebo je treba nejak sundat sedak? pripadne jak?
jak uz jsme psal, napadlo me to pozde, proto plasim ... rodice chteji brat decka autem na dovcu pres pul republiky a rad bych to dal v patek nejak dohromady ... ale prd o e60vim ...
Spodní přezka dílu 2 (přišitá) se obvykle zasouvá, aby nepřekážela, do toho plastovýho trojúhelníku na zadním platu. Mrkni, jestli má sklápěcí opěrky sedačky, odjišťujou se nahoře v kufru a dostaneš se k navíječi a tam by měla být klasická průběžná přezka. Ten navíječ je nad horním okrajem opěradla, takže ho uvidíš, i kdyby neměl opěradlo sklopný