Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
525d e61 update software prevodovky
Ja se s prominutim vetru, ptal jsem se na to v Brne Renocaru a chteji 2999,- coz mi prijde jako slusna cena. Akorat jsem nezjistil, co presne se zmeni, jestli daji nejaky protokol ve stylu, mel jste verzi 1.2 a ted mate 1.7. Nevi nekdo? Jake chyby/chovani to dokaze zpravidla odstranit?
Jeste by me zajimalo kudy se ten software prehrava? Normalne pres klasickou OBDII pripojku z kabiny, nebo ma prevodovka neco spesl?
VRsix - co ti ta prevodovka dela, ze chces prehrat software?
Jeste by me zajimalo kudy se ten software prehrava? Normalne pres klasickou OBDII pripojku z kabiny, nebo ma prevodovka neco spesl?
VRsix - co ti ta prevodovka dela, ze chces prehrat software?
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to asi stejne jako operace. Drtiva vetsina to prezije, bohuzel nekteri to stesti nemaji. Pokud je vse ok, nic se nestane. Pokud nezapises spravne jen jediny bit, jsi v piiici... Pokud jej nezapises opakovane, jsi v uuuuplneee piiiici, protoze mas almaru ktera ma misto puvodniho softu FF a nejsi schopny tam dostat cokoliv, jelikoz mas HW problem v elektronice. Jenze s tim problemem jsi uz prijel.
Chtel bych navazat, jeste jsem se k tomu stale nedostal 
Nicmene po pul roce me mnohem vic stve, jak se menic pozde zavira. Od krizovatky ke krizovatce v podstate jen klouzu. Menic se zamkne az kdyz jedu par set metru konstantne. Ted jsem jel s E60 LCI a tomu se to zaviralo pomerne hned. Kdyz jedu na M nebo DS zavira se taky hned, ale zase DS zradi zbytecne vysoko.
Myslite ze by to ten update vyresil?

Nicmene po pul roce me mnohem vic stve, jak se menic pozde zavira. Od krizovatky ke krizovatce v podstate jen klouzu. Menic se zamkne az kdyz jedu par set metru konstantne. Ted jsem jel s E60 LCI a tomu se to zaviralo pomerne hned. Kdyz jedu na M nebo DS zavira se taky hned, ale zase DS zradi zbytecne vysoko.
Myslite ze by to ten update vyresil?
myslim si,ze nevyresil,ja jsem prehraval cele auto a nezmenilo se nic.taky jsem doufal,ze mi zmizne to cuknuti pred zastavenim,ale nepomohlo to.ted mam pujcenou 330xd lci a tam ten menic taky zavira okamzite.petka mi taky klouze ve meste v podstate porad,ale byl jsem ve dvou servisech na automaty a pry se to chova standartne.teda krome toho cuknuti,ale to se projevuje jen nekdy a je to pry zavada na hydraulickem rozdelovaci v prevodovce.