Ahoj, musím před zimou vyměnit žhavící svíčky, jelikož mi diag hlásí, že je něco špatně a auto už hůře po ránu chytá.
Objednal jsem teda :
6x Žhavící svíčka NGK D-Power 32 (Y-507R / Y-507J) - BMW - snad dobra volba
1X Coyote Uvolňovač Šroubů s MoS2 (150 ml, sprej)
Četl jsem tady, nějaké návody, ale chci se poradit, nastříkám den předem ten coyote sprej, druhý den bych ohřál auto a pokusil se žhavičky vyndat.
Nevím kdy byli měněny, tak se toho docela dost bojím.
Chci se zeptat jaký přesně budu potřebovat ořech nebo lépe nějaký trubkový klíč, aby to sedlo jak prdel na nočník ? Nechci to dělat nějakým vymletým ořechem a zalomit nebo strhnout žhavičku.
Nedočetl jsem se velikost ?
Další věc, jde nastartovat auto bez víka sání, abych mohl auto ohřát na provozní teplotu a lépe povolil ?
Díky moc.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 530dA - výměna žhaviček - rada.
potřebuješ desítku dlouhej oříšek-idealní je malá gola..Sundej sání a pokud nepůjdou povolit tak motor bez sání na volnoběh nechej ohřát a pak to vyzkoušej-já se taky bál a žádnej problém
Svíčky nandavej na studený motor a utahuj s mírou
Já jsem závity svíček před montáží natřel specialní bílou vazelínou na vysokou teplotu a po dotažení svíček se mi kolem každé svíčky udělala super ochraná vrstva proti bordelu a zárustu svíček.Prostě tu vytlačenou vazelínu po dotažení neodstranuj..Některé vazelíny se spečou a vyloupou,chce to prostě nějakou přímo na vstřiky a vysoké teploty
neboj se toho,pokud nejsou extra zarostlé závity či kolíky půjde to samo
dobrý je koupit sadu těsnění pod sání..