Ahoj chci se zeptat díky své zapomětlivosti jsem zapoměl vyměnit přední desky s čidlama.Auto mi hlasí 500 km do výměny ale já mám před sebou 2000 km cesty. Chci se zeptat co se stane až přejedu těch 500 km.Padne auto do nouzáku nebo pojede dál.Díky za radu.
Hele já to dělal nedávno...Čidla vůbec kódovat nemusíš.Prostě nasadíš,po tom dáš reset intervalu a naskočí ti nějákých 50-60t km nebo tak něják.
O dojezd intervalu se nestarej.Podle mě to čidlo funguje tak že čim víc se sjede,tak takovej to ukazuje interval.Neodvíjí se to od toho kolik najedeš ale jak brzdíš.Já měl interval 3000km.Jel sem do BG po dálnici skoro bez brzd a najel 4000km.Přijel sem do Prahy a svítilo tam 2000
HuNTeR píše:Hele já to dělal nedávno...Čidla vůbec kódovat nemusíš.Prostě nasadíš,po tom dáš reset intervalu a naskočí ti nějákých 50-60t km nebo tak něják.
O dojezd intervalu se nestarej.Podle mě to čidlo funguje tak že čim víc se sjede,tak takovej to ukazuje interval.Neodvíjí se to od toho kolik najedeš ale jak brzdíš.Já měl interval 3000km.Jel sem do BG po dálnici skoro bez brzd a najel 4000km.Přijel sem do Prahy a svítilo tam 2000
Ok dám vědět jak jsem dopadl až se vrátím a díky za rady.
Hlavně to nenechej jet do mínusu, pak už to půjde smazat jen diagnostikou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Někdy to už při mínusu přes budíky nejde, asi záleží na SW. Psalo se tady už o tom
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Někdy to už při mínusu přes budíky nejde, asi záleží na SW. Psalo se tady už o tom
JJ, je to možný, já mám facelift, akže možná proto.
Taky je dobrý při tom mazání zavřít ty pitomý dveře, já na tom strávil celej večer a furt to s nohou venku nešlo, už jsem byl bezradnej a pak to přišlo, noha dovnitř, zavřít dveře a .....