Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 vari
to se těžko radí. Nevíme proč vaří.
Určitě bych počkal a dolil destilku jak schládne a pak pomalu dojel až bude auto chladnější alespon na benzinku.
No a bud termostat odešel , zavzdušněné to můžeš mít. Nerozepsal jsi se proč k tomu došlo co předcházelo....
Jinak LPG má vyšší výhřevnost tak raději jed chvilku na benzín.
Chce to někomu zavolat kdo tě bude navigovat.
Hlavně bych zkusil odvzdušnit pokud jsi měnil kapalinu a zkontrolovat hadice ...to se těžko radí muže to bejt několik věcí ... Kouslej termostat by to jistě mohl dělat.
Zavolej jaraxovi nebo snejkovi třeba ti dají pár minut a poradí...
Určitě bych počkal a dolil destilku jak schládne a pak pomalu dojel až bude auto chladnější alespon na benzinku.
No a bud termostat odešel , zavzdušněné to můžeš mít. Nerozepsal jsi se proč k tomu došlo co předcházelo....
Jinak LPG má vyšší výhřevnost tak raději jed chvilku na benzín.
Chce to někomu zavolat kdo tě bude navigovat.
Hlavně bych zkusil odvzdušnit pokud jsi měnil kapalinu a zkontrolovat hadice ...to se těžko radí muže to bejt několik věcí ... Kouslej termostat by to jistě mohl dělat.
Zavolej jaraxovi nebo snejkovi třeba ti dají pár minut a poradí...
No nakonec jsem se s odtahovkou dohodl aby mě dotáhnul ke známýu do servisu, takže pohoda...
Nicméně ten mi řekl, že postup je následující, ucpe se to tam kde to prasko, potom se to znova naplní a odvzdušní a potom když to začne tlakovat nebo to bude vačit dál tak postupně termostat, pumpa nebo hlava...
nějaká cenová vize ?
Nicméně ten mi řekl, že postup je následující, ucpe se to tam kde to prasko, potom se to znova naplní a odvzdušní a potom když to začne tlakovat nebo to bude vačit dál tak postupně termostat, pumpa nebo hlava...
nějaká cenová vize ?