Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nehraje cd ani dvd vubec nic

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
valigura

#1 Příspěvek od valigura »

potreboval bych poradit na bmw 525d e60 s malym displejem i drivu a jenom s jednim portem pro cd nebo dvd(je zcela bez popisu)mi nic nenacte.pise hlasku MEDIUM CANNOT BE READ.pise to u orginalek i u palenych cd,mp3,dvd.v aute je zastavba pro orginal cd menic ale ten nekdo vybral azbyl tam jenom svitici konektor.jestli to treba nema vliv.chtel bych to zprovoznit neni tady nejaky odbornik Ostrava a okoli?diky za rady
airbone
Klubové ID: 1836

#2 Příspěvek od airbone »

valigura píše:potreboval bych poradit na bmw 525d e60 s malym displejem i drivu a jenom s jednim portem pro cd nebo dvd(je zcela bez popisu)mi nic nenacte.pise hlasku MEDIUM CANNOT BE READ.pise to u orginalek i u palenych cd,mp3,dvd.v aute je zastavba pro orginal cd menic ale ten nekdo vybral azbyl tam jenom svitici konektor.jestli to treba nema vliv.chtel bych to zprovoznit neni tady nejaky odbornik Ostrava a okoli?diky za rady
ten konektor co svieti treba premostit do slucky, lebo mas otvoreny opticku zbernicu. Sposobovat to moze rozne problemy so zvukom ako napr. praskanie apd..... Da sa kupit premostovacia slucka.
Co sa tyka citania cd/dvd, je to klasicky problem laservoej cocky alebo mechaniky. Treba bud vymenit laser, alebo cely "laufwerk". Mam taky dojem ze tam pasuje DVD M3.5
valigura

#3 Příspěvek od valigura »

diky za rady.kdybych tam chtel tu dvd mechaniku na kolik to plus minus vyjde a umis to vymenit?
airbone
Klubové ID: 1836

#4 Příspěvek od airbone »

valigura píše:diky za rady.kdybych tam chtel tu dvd mechaniku na kolik to plus minus vyjde a umis to vymenit?
Musis najst niekoho v CZ, ja som az zo Slovenska.... TIe mechaniky velmi nemam skladom.....
valigura

#5 Příspěvek od valigura »

chlapi je tady nekdo z CR kdo by mi tu cd nebo dvd mechaniku rozchodil? nejlepe Ostravsko
pindour
Klubové ID: 3690
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pindour »

rozeber tu jednotku a vyndej mechaniku CD/DVD a vyfot mi z ni stitek, pak ti reknu, kolik by to stalo...davalo se tam vice typu laseru

http://www.menucesky.cz
valigura

#7 Příspěvek od valigura »

zkusim to rozebrat.je na to nejaky jednoduchy navod?
valigura

#8 Příspěvek od valigura »

zkusim to rozebrat.je na to nejaky jednoduchy navod?
Odpovědět